lauantai 2. maaliskuuta 2019

Elinvoimaa samealle&väsyneelle iholle!

Viime vuoden lopulla tulleessa Jolie Lux Boxissa oli useampikin mielenkiintoinen tuote, jotka ansaitsevat oman paikkansa parrasvaloissa. Tänään esittelyyn näistä pääsee..

/sis.mainoslinkkejä/


on kirkastava ja kosteuttava voide ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Lupaa tuoda elinvoimaa samella ja väsyneelle iholle. Sisältää mm. mehiläisvahaa, hyaluronihappoa sekä goji-marjoja. Voide sopii parhaiten normaalista kuivalle iholle, voiteen kevyempi versio sopii parhaiten normaalista seka- sekä rasvoittuvalle iholle. 


Voide on täyteläistä, mutta kuitenkin sen verran tehokkaasti ihoon imeytyvää, että olen itse suosinut tätä päiväkäytössä. Sopii siis ainakin itselläni näin talvella loistavasti meikin alla käytettäväksi. Tuoksua tuotteessa on, mutta se ainakin itselläni katoaa varsin nopeasti levityksen jälkeen eli ei jää nenään leijailemaan. Jos kuitenkin olet kovin tuoksuherkkä niin tämä voide ei välttämättä ole sinulle se paras valinta.

Itselleni kertyy hyvin paljon kasvovoiteita minkä vuoksi laitan itsellenikin mieluisia hyvin herkästi eteenpäin. Aina välillä kuitenkin tulee vastaan tuote, josta ei vain malta luopua - ja tämä kuuluu siihen kategoriaan. Loistava tuote siis! <3


Oletko sinä tehnyt lähempää tuttavuutta Patykan tuotteiden kanssa?

13 kommenttia:

 1. Tällä tuotteelle olisi kyllä joinain päivinä tarve :D

  VastaaPoista
 2. Ei ole tuttu tuote tämä. Voisi toimia ainakin näin talvella käsiin.

  VastaaPoista
 3. Tämmöisen kyllä nyt tarvitsisin. Joliella on ollut hyviä tuotteita.

  VastaaPoista
 4. Patyka tuttu ja pidän kovasti. Jolie boxien kautta tutustunut ja ihastunut.

  VastaaPoista
 5. Patyka on ollut todellista rakkautta sen jälkeen kun päivittävät hoitolinjansa seerumeita ja voiteita, varsinkin koostumukset on nykyään sellaisia, ettei niitä erottaisi esim. tavalisesta selektiivisestä kosmetiikasta sokkotestissä mitenkään. Imeytyvät tosi hyvin ja tuntuvat ylellisiltä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kokemusta vain parista tuotteesta, mutta ne ovat kyllä olleet ainakin loistavia :)

   Poista
 6. Tää kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Mä en ole Patykaa käyttänyt juurikaan, yksi vartalomaito mulla on parhaillaan kokeilussa, mutta siinäpä se.

  VastaaPoista
 7. Patykaan olen tutustunut jo vuosia sitten. Loistava sarja! Tämä voide on jäänyt testaamatta, mutta kuulostaa todella hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ehdottomasti itsekin tutustua sarjaan vielä tarkemmin :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat