torstai 21. maaliskuuta 2019

In Red

IsaDoran kevään 2019 meikkikokoelma kantaa nimeä "In Red". Nimen taustalla on intohimosta ja asenteesta kertova punainen väri. Väri näkyy nyt ennen kaikkea klassisen punaisina huulina, mutta älä pelästy jos et koe punaista omaksi jutuksesi, koska kokoelma sisältää paljon kaikkea muutakin ihanaa!

/pr-näyte/


Oma testipakettini sisälsi:
Perfect Moisture Lipstick viidessä sävyssä (ovh 16,90€/4,5g)
Eye Sculptor Bar -luomiväripaletin sävyssä 26 Peach Sculpt (ovh 20,90€/7,5g) kausisävy
Face Sculptor -kasvopaletin sävyssä 04 Peach Nougat (ovh 27,90€/7,5g) kausisävy
Blush Stick'n Brush -poskipunapuikon sävyssä 03 Golden Rose (ovh 16,50€/7,2g) kausisävy
Wonder Nails -kynsilakan kolmessa sävyssä (ovh 8,90€/6ml)


Luomiväripaletti nousi tuotteista ehdottomaksi suosikikseni; tässä on hurmaavan keväiset sävyt - tuo persikkainen varsinkin itseäni kiehtoo ja kovasti. Laadultaan ovat tuttua IsaDoraa eli pigmenttiä on hyvin eivätkä pölise turhia (hieman varsinkin tummempia sävyjä joudun puhdistelemaan silmien alta olipa merkki mikä hyvänsä).


Kasvopaletista löytyy niin poskipuna, highlighter kuin varjostusvärikin. Lisäksi plussaa siitä, että koin sävyt tarpeeksi vaaleiksi myös omalle kalpealle ihonsävylleni.


Yllä olevasta kuvasta löytyy swatchattuna puhtaalle iholle ensin viisi luomiväriä ja sen jälkeen kasvopaletin sävyt.


Voidemainen poskipuna vaatii itseltäni edelleenkin treenausta, jotenkaan en vain näihin tule tarttuneeksi. Sävy tässä puikossa on kyllä aivan upea ja lisäksi tämä levittyy hyvin iholle.


Huulipunat ovat uudistuneet niin pakkauksen kuin koostumuksensa puolesta. Koostumukseltaan nämä ovat entistä kosteuttavampia ja pitkäkestoisempia. Pakkaus on uudistunut magneettisulkimensa ja naarmuuntumattoman UV-lakatun pinnoitteensa tiimoilta. Täytyy sanoa, että pakkaukset ovat mielestäni todella elegantit ja voisi kuvitella, että pitää käsissään jotain selektiivisen merkin punaa! Viisi testiin saamaani sävyä on käsittääkseni aivan vakiovalikoimaa:
200 Bare Beauty, 207 Dusty Pink, 209 Tender Peach, 213 High-risk Red, 215 Classic Red
itse sanoisin, että jo tästä valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluinen sävy.

Huulipuna tuntuu ihanan kevyeltä ja kosteuttavalta huulilla. Tällä hetkellä omat huuleni ovat kyllä kuivaakin kuivemmat, joten nämä nippa nappa riittävät pitämään kosteuden huulillani - kesällä ovat varmasti ihanteelliset itselleni. Omaksi yllätyksekseni ihastuin näistä sävyistä persikkaiseen Tender Peach sävyyn, joka onkin päätynyt huulilleni useamman kerran.


Yllä olevassa kuvassa puhtaalle iholle swatchattuna ensin voidemainen poskipuna ja sitä seuraten huulipunat yllä olevassa järjestyksessään.


Kynsilakat tuli kevääksi kolmessa sävyssä: 410 Spring Bling, 411 Tender Peach & 412 In red.
 
IsaDoran kynsilakat ovat myös takuuvarmaa laatua. Harmittelen kovasti omien kynsieni tämän hetkistä kuntoa, jotka eivät innosta lakkailemaan - ja toisaalta myös tuo aika on rajallinen, koska jotenkin neiti tuppaa haluamaan huomiota juuri silloin kun äidillä on se kynsilakkapurkki kädessään. 

Olen tuotteita käyttänyt useammankin kerran meikissä, mutta jostain kumman syystä oma silmäni ei oikein mitään meikkikuvia ole hyväksynyt julkaisuun asti. Instagramin puolelta löytyy kuitenkin tämä räpsäisy, josta löytyy käytöstä niin luomiväripaletti, kasvopaletti, voidemainen poskipuna kuin huulipunakin - juurikin tuossa persikkaisessa sävyssä.


Joko sinä olet bongannut kevätkokoelman tuotteita myynnistä tai peräti jopa jotain jo itsellesi kotiuttanut?

10 kommenttia:

 1. Mä oon innostunu huulituotteista jotenkin iha hulluna! Vasemmanpuolisen huulipunan haluan!!😍 Ihanasti toteutettu postaus & hyvät kuvat!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Tässä Isadoran keväässä on aivan ihana sävymaailma. Olen muutenkin fiiliksissä, kun kerrankin kaikki on korallia, eli mun sävyä. :D

  VastaaPoista
 3. Kauniit värisävyt kyllä - jotenkin tykästyin etenkin noihin kynsilakkoihin, ihanan rauhalliset (ja silti säväyttävät) värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noista tuo persikkainen olisi tarkoitus edes tuonne varpaankynsiin joku päivä saada :D

   Poista
 4. Ihania juttuja ja varsinkin tuo luomiväripaletti on mieleeni. Kynsilakat ja huulipunat näyttävät kyllä kans ihanilta! :)

  VastaaPoista
 5. Nämä IsaDoran kokoelmat on mun mielestä aina kivoja, tässäkin näyttäisi olevan ihania keväisiä ja klassisia sävyjä :).

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat