maanantai 3. elokuuta 2020

Vahava

Päädyin aloittamaan tässä lomani kunniaksi verkkovalmennuksen, jonka tarkoituksena olisi saada kroppaa hieman kuntoon. Ajatus lähti siitä kun mieleeni juolahti, että vuoden loppuun mennessä pitäisi käyttää ePassilla olevat rahat ja meillä vaihtoehtoina on vain liikunta ja kulttuuri. Viime vuonna käytin rahat Ilosaarirockin lippuun, mutta tänä vuonna kun eräästä syystä johtuen rokkailut peruttiin niin päädyin katselemaan liikuntapuolen tarjontaa. Kotoa liikkumaan lähteminen kuntosalille tai ryhmäliikuntaan on tuon taaperon takia hankalaa, joten päädyin kurkkaamaan olisiko myös verkkovalmennusten puolella vaihtoehtoja ja kyllähän niitä oli!

Lähde: Vahava

Kyselinkin Instagramin puolella suosituksia listalla olleista verkkovalmennuksista ja kun sitten niidenkin perusteella aloin tarkemmin katsoa mistä on kysymys niin jotenkin tämä vain kolahti. Kyseessä on siis Vahava 80/20 rasvanpoltto -ohjelma kotitreenillä. Kovinkaan kauaa Vahavan verkkovalmennukset eivät käsittääkseni ole olleet olemassa enkä oikein hurjasti näistä kokemuksia muualta löytänyt. Tästä syystä ajattelin, että voisin teille kertoa omat kokemukseni homman edetessä!

Lähde: Vahava

Vahavan taustalla on Vertti Harjuniemi, joka onkin monille tv:stä tuttu, sekä Perttu Murtola. Rasvanpoltto oli itselleni vaihtoehdoista ehdottomasti se juttu ja näistä tuo 80/20 kolahti, koska ideologia on sellainen mitä olen joskus onnistuneesti saanut toteutettua. Nyt vain en jostain kumman syystä ole millään saanut palattua ruotuun vaikka kaikki omat konstit yrittänytkin käyttää. Kokeillaan siis onnistuuko selkeästi raamitetulla ohjeistuksella homma vai tyssähtääkö kasaan samaan malliin kuin omat yritykset tähän mennessä. Toki tähtäimessä on painon ja senttien putoaminen, mutta ennen kaikkea haluaisin saada niin ravinnon kuin liikunnan balanssiin, sitä ne eivät tällä hetkellä ole vaikka varsinkin ruokailun suhteen pyrin syömään terveellisesti ja monipuolisesti.

Näin alussa olen ainakin kovin innoissani hommasta ja haluan uskoa, että onnistun tässä nyt. Valmennus kestää kuusi viikkoa ja hintaa tällä on 47€, jos itseäsikin alkoi kiinnostaa kokeilla kuinka sujuisi.


Mitä veikkaat saanko tuloksia aikaan?

7 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat