keskiviikko 27. maaliskuuta 2019

Kehukeskiviikko - Minäkö keski-ikäinen?

Aloitin viime viikolla haastepostaussarjan, jota jatketaan tänään uuden blogin kanssa.

Bongasin haasteen Kiljusten blogista ja tässä on tarkoituksena yksinkertaisesti esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Blogit ja bloggaajat tulen haastamaan täysin satunnaisessa järjestyksessä.


Tänään haastan mukaan Minäkö keski-ikäinen? -blogin ihanan Tiian.
"Minäkö keski-ikäinen on 50-vuotiaan Tiian lifestyle blogi, jossa kerrotaan huumorin keinoin arjen iloista ja joskus myös suruista. Joskus ei ymmärretä omaa ikää ja välillä taasen hämmästellään iän tuomia muutoksia. Toisinaan pohditaan syntyjä syviä, välillä ihastellaan, kahvimukien, herkkujen, kosmetiikan, ystävyyden ja perheen maailmaa. Blogissa tärkeintä on yhteisöllisyys ja positiivinen ote! Lämpimästi tervetuloa mukaan!"
 
Blogissa on arjen iloja ja suruja rehellisesti ja kursailematta kerrottuna. Itse kuvaisin Tiiaa ehdottomasti sanalla "rohkea". Tiian olen livenä nähnyt pari kertaa ja hän on vähintäänkin niin ihana livenä kuin mitä olen kirjoituksista ja kommenteista saanut kuvaa. <3

Tiialta löytyy useampikin kanava blogin lisäksi mm. Instagramista @koivusalo & @varjoinsta. Haastan Tiian mukaan haasteeseen sekä jokaisen tätä lukevan kurkkaamaan Tiian blogin (ja muiden kanavien) puolelle.

Haasteen saa napata myös muutkin vastaan joko omaan blogiinsa tai kommenttikenttään vastaamalla kenet sinä haastaisit tähän mukaan?

11 kommenttia:

 1. Kiva, että lähdit mukaan haasteeseen! :) Seuraan Virpin Kaunismäessä blogia sekä Tiian Minäkö keski-ikäinen blogia. Varjo-insta on varsin piristävä ja ajatuksia herättävä instatili. Kaikki ei ole sitä, miltä somessa näyttää.
  Muutaman blogin olen jo haastanutkin mukaan. Tänään haastaisin Lapsiparkki-blogin. Sitä olen seurannut jo vuosia. Kauniita kuvia, lapsiperhearkea ja matkoja.

  VastaaPoista
 2. Tiia on ihana. Rohkea myös minun mielestäni ja tarmokas bloggaaja. Olisipa samaa energiaa itsellänikin.

  VastaaPoista
 3. En kestä teitä. Mira ihanuus ja joka sana sinulle takaisin, olet ihana, kuten Viltsu ja Minna siellä. Suuret kiitokset kaikille. <3 En vaan itse tiedä miten nostaa yhtä henkilöä, voi eihhh... Miten valita. <3

  Jään miettimään ja tämä päivä menee hymyillen, sillä voi miten ihanan teon teit, kiitos Mira kovasti <3

  VastaaPoista
 4. Tiian blogi on oikein miellyttävää luettavaa. Tunnen Tiian netin kautta ja olen muutamaan otteeseen tavannutkin.

  VastaaPoista
 5. Tällaiset on ihania kun muistetaan muita bloggaajia <3

  VastaaPoista
 6. Jälleen kirjoitit ihanasti kollegasta! :) Tiia on kyllä ihana persoona, välittyy niin livenä kuin etänäkin!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat