lauantai 9. maaliskuuta 2019

12 kuvaa helmikuulta

Otsikossa numerot eivät ole vahingossa vaihtaneet paikkaa; kuvia Instagramin puolelle helmikuussa tuli vähemmän mikä kertonee kuukauden kiireydestä. Jotain pientä tämän lyhyenkin kuukauden aikana ehdin kuitenkin niin teille kuin itsellenikin ikuistaa..


Aamukahvit ovat nykyisin hyvin nopeasti hörpätty, jos niitä ehtii lainkaan nauttimaan. Ja vapaapäivä ei tosiaankaan itselleni tarkoita pitkiä aamu-unia..
Äitini on näppärä käsistään ja taikoi hetkessä nämä ihastuttavat mekot neitokaiselle <3
En koe olevani lainkaan taiteellinen, mutta mahdollisuus suunnitella itse omat korvakorut kuullosti liian houkuttelevalta ohitettavaksi.. 

Kuukauden loppupuolella pikainen vatsapöpö (tai ruokamyrkytys?) kuritti allekirjoittanutta..
Kaksi uutta muumimukia taas ilmestyi ja olisin niistä molemmat halunnut kotiuttaa, valitettavasti oman shoppailureissuni ajankohtana Ninni-muki oli ollut niin haluttu ettei sitä hyllyssä ollut - otin sitten Muumipeikolle kaveriksi Muumimamman :D
Helmikuu oli yllättävän lämmin kuukausi, mikä sopi itselleni koska en välitä kovista pakkasista pätkääkään.


Ristiäisistä saimme alkuvuodesta hakea muistoksi myös kastelinnun <3
Töihinpaluun kunniaksi sain myös suorittaa nämä pakolliset viiden vuoden välein eteen tulevat kokeet, onneksi menivät kerta yrittämällä lävitse!
Yksisarvinen toimii nykyisin myös mukavana kiipeilytelineenä :D

 Lelut eivät tosiaan kauaa laatikossa viihdy vaan se on neidin toimesta samantien tyhjennetty o.O
Päivähoidon aloitushan tarkoittaa yleensä myös sairastelurumbaa ja niin se ensimmäinen flunssa meidätkin alkukuusta tavoitti. 
 Välillä muistaa nauttia terveellistä välipalaakin.


Millainen sinun helmikuusi oli?

7 kommenttia:

 1. Ihania kuvia olet napannut viime kuulta :)

  VastaaPoista
 2. No huh! Vilskettä riittää. Sairastelua olemme miehen kanssa ihmetelty että miten ei meille ole vielä rantautunut koko talvena. Kaikki muut kyllä sitten sairastaa ympärillä meidänkin edestä

  VastaaPoista
 3. Meillä helmikuu oli yllättävän kiireinen. Reissattiin Sveitsissä ja Liechtensteinissa, tehtiin runsaasti töitä, keskityttiin blogiin ja oltiin kipeitä. Niin hitsin kipeitä! :( Meni lomakin sairastaessa, ja influenssa on vielä jatkunut nyt senkin jälkeen. Toivottavasti sulla meni sairaus nopeasti ohitse! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohtuullisen nopeasti vaikka eihän se olo heti korjaannu - ja tänään neiti sitten uudelleen alkoi näyttää sairastumisen merkkejä, kumpa selviäisimme tästä vain säikähdyksellä!

   Poista
 4. Itsekään en tykkää pakkasista ja kevät voisi jo tulla. Oma helmikuu meni työntäyteisissä merkeissä, paitsi viikon ihana loma Dubaissa. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Hunajainen jalkanaamio

*)mainoslinkki Näin kesällä jalat enemmän esillä ja monilla ehkä tuleekin kiinnitettyä hieman erilailla huomiota omien jalkojen kuntoon. Its...

Luetuimmat