sunnuntai 24. maaliskuuta 2019

Avril

Avril on sertifioitua ja edullisista luonnonkosmetiikkaa, joka on jäänyt itselleni mieleen varsinkin kehutuista mascaroistaan. Tänään testissä ei kuitenkaan ole mascara vaan pari muuta tuotetta:

/pr-näyte/


Organic Rose Floral Water (ovh 15,95€/200ml)
eli ruusuvesi on tarkoitettu suihkittavaksi iholle puhdistuksen jälkeen, ensimmäisenä kostetuksen osana. INCI-luettelossa ensimmäisenä löytyy ruusuvesi - tämän asian pyrin aina kasvosuihkeiden kohdalla kurkkaamaan lävitse.

Kasvosuihkeethan ovat jo kauan kuuluneet olennaisena osana ihonhoitorutiineihini ja varsinkin kesäisin nämä virkistävät ihanasti ihoa - välillä saattaa tulla suihkittua näitä myös pitkin päivää kasvoja virkistämään. Jos et ole koskaan kokeillut niin suosittelen lämpimästi!

Puhdistusöljy (15,85€/100ml)
on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle. Sisältää tehoöljyjä kuten auringonkukkaöljyä, seesamiöljyä sekä manteliöljyä.

Koostumukseltaan on hieman paksumpaa ja ehkä "rasvaisempaa" kuin mihin olen tottunut, tästä huolimatta huuhtoutuu hyvin iholta pois. Itse käytän konjacsientä, mutta testailin myös ilman tätä ja lähti iholta ongelmitta. Pyörittelen aina kasvoöljyllä pois myös silmämeikin jämät eli öljy ei saa kirvellä silmissä; tästä tämä suoriutuu täydellisesti.


BB-voide light (ovh 14,99€/30ml)
 on vaalealle iholle tarkoitettu kuulaan ja mattamaisen pinnan jättävä BB-voide. Sisältää kevyen SPF10 suojakertoimen.

Sävyltään tämä on paremmin lämpimällä ihonsävylle sopiva, tosin omaankin ihooni sulautui hyvin, koska ei ole mikään superpeittävä tuote. Jos olisi hieman viileämpi sävyltään niin olisi juuri sitä mitä itse meikkipohjalta kaipaan eli voin suositella lämpöisen vaalean ihon omaaville.


Oletko sinä tutustunut Avrilin tuotteisiin ja löytyykö joukosta suosikkia, jota suosittelisit testaamaan?

8 kommenttia:

  1. Tämä on uusi merkki mulle! Kivanoloisia tuotteita :)

    VastaaPoista
  2. Mä en ole koskaan testannut Avrilia, mutta äiti hehkuttaa aina Avrilin ripsaria :)

    VastaaPoista
  3. Tämä on itselle vieras merkki. Kasvosuihkekin on itselle uudehko juttu. Nyt on ensimmäinen tosin erimerkkinen kasvosuihke testissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon jäänyt kasvosuihkeisiin koukkuun enkä enää osaa olla ilman :D

      Poista
  4. En oo vielä tutustunut näihin, mutta etenkin tuo puhdistusöljy alkoi kiinnostamaan :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat