sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Helmikuun loppuneet

Helmikuu hurahti hirmuista vauhtia; olihan kuukausi toki lyhyt ja piti sisällään paljon kaikenlaista. Ehdinkö siis purkkeja ja purnukoita tuhoamaan loppuun?

/osa kuvissa näkyvistä tuotteista saatu pr-näytteenä/


Kokonaisuudessaan loppuneita oli 19kpl, joista 11kpl oli täysikokoisia. Loppuneista jälleen enemmistö oli kasvojen hoitotuotteita (10kpl), vartalolle tarkoitettuja oli 3kpl, hiuksiin käytettäviä 2kpl ja meikkituotteita peräti 4kpl.

Tällä kertaa muistin jopa ottaa kuvan viisikosta, jotka pääsevät tänään tarkemmin esittelyyn:


Näistä ensimmäisenä:


Kicks Beauty Pure&Simple Melting Cleansing Butter, joka oli puhdasta rakkautta ensikosketuksella. Itse harvoin palaan heti samantien juuri loppuneeseen (tai käytössä olevaan) tuotteeseen, mutta tällä kertaa joulun alessa sattui tämä ihanuus hyvässä tarjouksessa vastaan niin pakkohan tämä oli uudelleen kotiuttaa. Saman sarjan puhdistusöljy pitää ehdottomasti myös vielä joskus testailla. Pisteitä tulee täydet 5/5.


Dermosil Body Smoother -selluliittivoide ansaitsee myös ehdottomasti tulla jälleen mainituksi, olen nimittäin näitä tuubeja käyttänyt jo useamman loppuun ja varmasti tähän vielä joskus tulen palaamaan. Ihana tuote ja jälleen siis pisteitä 5/5.


Tämä edustaa tällä kertaa ihan koko tuotesarjaa; Batiste * on ehdottomasti lempparini kuivashampoiden joukosta ja näitä täytyy pullo tai pari aina kaapista löytyä! 5/5


Garnierin misellivesi alkuperäisenä versionaan on ollut oma suosikkini ennen kohua ja oli mukava kesällä palata takaisin kokeilemaan sitä sekä varsinkin tämä öljyistä versiota; ja täytyy sanoa, että tämä vei jopa voiton alkuperäisestä. Ehkä kuitenkin pienen miinuksen annan sille päässä koputtelemaan jääneelle PHMB:lle eli 4/5.


essencen mascaroissa on ollut jo aikaisemminkin iloisia yllätyksiä enkä ihmettele miksi tämä oli kanssabloggaajani suosikkeihin päässyt; nousi nimittäin ehdottomasti niihin itsellänikin. Tätä näyttäisi vielä valikoimissa olevan, joten kannattaa ehdottomasti hyllystä käydä tämä edullinen tuote nappaamassa testiin! 5/5

Oliko joukossa sinulle vanhoja tuttuja?
(P.s. jos haluat tietää tarkemmin jostain koontikuvassa olevasta tuotteesta niin kysy! :))


*)pr-näyte

12 kommenttia:

 1. Olisi ollut mukavaa jos olisit perustellut miksi dermosilin tuote oli hyvä ja kertonut mikä se on ja miten käytetään pääpiirteittäin. Ja muutenkin. En saa täältä sinun blogistasi mitään irti, enään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kuulla. Laitoin linkit alkuperäisiin postauksiin ajatellen, että sieltä voi vilkaista tarkemmat tiedot tuotteista niin halutessaan. Mutta yritän jatkossa avata tuotteita tänne vielä tarkemmin mikäli sinne linkin taakse ei aina jaksa vilkaista :)

   Poista
  2. Mää luulin, että linkit vie kaupan sivuille. Mää en kyllä tykkää hyppiä lukemaa tarkemmin toiseen postaukseen. Lukee tässä tai sitten ei. Mietin että onko nää loppuneet tarpeellisia postauksia jos tyyliin kaikesta on jo aiemmin tehty oma juttu. Huoh.

   - V

   Poista
  3. Kyselin vastoittain onko ihmiset kiinnostuneita lukemaan näitä loppuneiden postauksia ja vastaus tähän oli (ehdoton) kyllä minkä vuoksi nämä tulevat jatkossakin blogissa näkymään. Harmi ettet koe tätä tarpeelliseksi, mutta kuten sinulle aikaisemminkin olen vastannut niin en usko ihmisten kaikkia postauksiani muistavan joten muistuttelu entisistä ei liene pahitteeksi :)

   Poista
 2. Olipa taas hyvä kasa loppuneita! :). Garnier ja Batiste oli tuttuja, muita en olekaan kokeillut. Batiste on ollut mun lemppari jo vuosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisempaan nähden itse koen tämän jääneen vielä varsin maltilliseksi kasaksi xD

   Poista
 3. Helmikuu kului tosiaan nopeasti. Batisten kuivashampoot ovat tuttuja ja tykkään niistä! Muita näistä tuotteista en ole kokeillut.

  VastaaPoista
 4. Helmikuu meni todella nopeasti ja paljon tuotteita olet saanut kulumaan. Batiste oli näistä tutuin minulle!

  VastaaPoista
 5. Melkoinen määrä kuluu kosmetiikkaa kuukaudessa. Pitääpä tehdä vastaava vaikka omasta heikkoudesta, lisäravinteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea, itse ainakin mielenkiinnolla sellaista lueskelisin! :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat