keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Kehukeskiviikko - Keyword: Love

Kiljusten blogista bongasin postaussarjan, jossa on tarkoituksena esitellä kiinnostava blogi ja haastaa hänet hommaan mukaan. Tämän voi toteuttaa vain kertaalleen tai vaikka joka viikko. Alunperin haaste on lähtöisin Kaunismäessä-blogista. Itselläni on mielessä useampikin ihanan upea bloggaaja, joten on valinnan vaikeus mistä aloittaisin - jatkoa siis tulee seuraamaan eivätkä blogit/bloggaajat tule missään tietyssä järjestyksessä.


Keyword: Love
"Olen Jonna. Päiväni alkaa aina kupillisella kahvia. Ilman sitä ajatus ei kulje, eivätkä sormet tietokoneen näppäimistöllä. Sopivan kofeiiniannoksen jälkeen on mukava laittaa hakusanaksi "rakkaus" ja siirtyä blogin pariin, johon kirjoitan rakkaudella kauneudesta, elämästä, ruoasta, kulttuurista ja matkustamisesta. Tervetuloa maailmaani!"
 
Blogin takana on Jonna, joka kirjoittaa blogiaan täydellä sydämellä. Blogissa esiintyy niin kosmetiikkaa kuin arempiakin aiheita elämästä - itse arvostan sitä, että uskaltaa myös niistä elämän rosoisista pinnoista kirjoitella. Näin myös bloggaaja tulee itselle tutummaksi ja läheisemmän tuntuiseksi.

Jonnan kanssa me emme ole itseasiassa koskaan tavanneet, jossain tapahtumassa olen livenä tainnut nähdä, mutta siinä häslingissä on jäänyt käymättä juttelemassa. Netin ihmeellisen maailman ansiosta tällä ei kuitenkaan ole varsinaisesti merkitystä. Jonnalta olen itse saanut todella paljon vinkkejä bloggaamiseen liittyen, kiitos näistä ja toivottavasti vielä joskus kasvotusten päästään juttelemaan syntyjä syviä :D

Haastan siis Jonnan mukaan tähän haasteeseen - ja jokaisen tätä lukevan haastan käymään kurkkaamassa miltä Keyword: Love -blogi (Instagramista löytyy nimimerkillä @keywordlove1) näyttää <3

Kenet sinä haastaisit tähän ensimmäisenä mukaan?

13 kommenttia:

 1. Mukavan oloinen blogi. Kävin heti lukemassa ja katsomassa Instassa :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Mira! <3

  Siis Bernerillä joskus mun mielestä juuri ohimennen nähtiin (kun viimeisen kerran heillä isompi tilaisuus oli), mutta ei ehditty jutella. No, vielä joku kerta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti <3 Täältä pitkän välimatkan takaa on hankala noihin tapahtumiin valitettavasti päästä mukaan..

   Poista
 3. Voi - ihana blogi kyllä, muutaman kerran on tullut eksyttyä itsekin lukemaan! :)

  Mitä taas omaan nimeämiseen tulee niin ihan pakko sanoa, että miun mielestä oma ystäväni Elina on tehnyt hurjan hyvää työtä bloginsa kanssa jo näin heti alkuunsa! Jos siltä tuntuu, Elinan blogia pääsee kurkkimaan täältä: https://askarilla.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Pitkään jo ollut jokin vastaavanlainen mielessä ja nyt sitten tuli vastaan sellainen, jonka päätin napata omaankin blogiini. :)

   Haasteen voi ottaa vastaan muutkin kuin Jonna ;)

   Poista
 5. Tää on ihana idea! Meillä oli samankaltainen "nosta bloggaaja päivässä", missä buustatiin toisiamme. :)

  VastaaPoista
 6. Nää on ihania♡ Ja Jonna on ihana! Oon itse tykännyt jakaa huippuja blogeja "lukuvinkkejä"-postauksilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on myös mielenkiintoista seurailla ja välillä löytyy omallekin lukulistalle uusia tuttavuuksia :)

   Poista
 7. Tähän mun piti tulla jo aikaisemmin kommentoimaan, että tosi ihana ajatus tämä toisten kehuminen! Pitää tehdä samantyylinen postaus itsekin :)

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat