sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Sothys

Sain jokunen aika sitten testiin ylellisen ranskalaisen Sothys-hoitosarjan tuotteita. Kyseessä on perheyritys, jonka tuotteet valmistetaan alusta alkaen lääketeollisuuden laatustandardit täyttävällä Ranskan tehtaalla. Kokonaisuudessaan toiminta perustuu kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan eli toiminnassa huomioidaan niin luonto, ihmiset kuin eläimetkin. Lisäksi peräti 95% tuotteista sopii myös vegaaneille!

Sarja oli itselleni aikaisemmin vain nimenä tuttu, mutta jättänyt ehdottoman positiivisen mielikuvan, joten lähdin mielenkiinnolla tuotteita testailemaan.

/pr-näyte/


Saamani setti sisälsi tuotteita niin kasvoille kuin vartalollekin. Näistä ensimmäisinä lähdin testailemaan tuotteita, jotka saattaisivat ensivilkaisulla vaikuttaa jopa hieman tylsiltä:


Normaali- ja sekaiholle tarkoitetut kasvovesi ja puhdistusemulsio (ovh 30,50€/200ml) sisältävät molemmat saman huumaavan sitruksisen tuoksun. Mitkään Sothysin valikoiman puhdistustuotteet eivät sisällä parabeeneja eivätkä alkoholia.

Olen itse viime aikoina alkanut taas lämmetä enemmän puhdistusmaidoille ja toki ne ovat varsinkin talvisin pintakuivalle iholle ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin vaahtoavat kaverinsa.


Tämä kyseinen puhdistusemulsio on koostumukseltaan juuri sopivaa minun makuuni. Käytän tätä itse kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena, mutta poistaa itsessäänkin kevyen meikin - suosittelen kuitenkin kaikkia kokeilemaan kaksivaiheista puhdistusta, koska se on hellävaraisen tehokasta :)

Tämä kaksikko hurmasi minut ihan totaalisesti jo tuolla koukuttavalla tuoksullaan <3

Koska kyseessä on hoitolasarja niin tuotteet löytyvät myynnistä kauneushoitoloista. Parhaimman lopputuloksen saat toki kun käyt kosmetologin kanssa kasvohoidon yhteydessä lävitse sinun ihosi tarpeet ja räätälöit parhaimman paketin itsellesi.


Mikä yllättävä tuote on viimeksi vienyt sinulta jalat alta?

8 kommenttia:

  1. Tuttu merkki, mutta en ole tainnut kovin montaa tuotetta tältä merkiltä käyttää..

    VastaaPoista
  2. Mulle koko merkki oli aivan vieras, ennenkö nappasin yhden täydellisimmistä huulipunista jakokasasta ja rakastuin! Kysyin työpaikalla että tunteeko kukaan merkkiä ja vanhemmat osasivat sanoa kyseessä olen klassinen hoitolamerkki, joten ilmankos ei ollut minulle tuttu!

    hanna
    https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoitolamerkit tosiaan jäävät usein vähän vieraimmiksi, koska eivät ole niin laajalti saatavilla :)

      Poista
  3. Tämä ei olekaan entuudestaan tuttu merkki minulle. Tuote mikä on viimeksi vienyt jalat alta on varmaankin Ekopharman silmämeikin puhdistusvaahto/vadelma <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekopharma on hieman tainnut uudistua sen jälkeen kun itse olen tuotteita testaillut :)

      Poista
  4. En olekaan aikaisemmin törmännyt tähän merkkiin! Kuulostaa ensisilmäyksellä hyvältä merkiltä, mutta hieman liian kalliilta opiskelijan budjettiin.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat