keskiviikko 3. lokakuuta 2018

21 kuvaa syyskuulta

Syyskuun myötä myös syksy on virallisesti alkanut - ja hyytävän kylmät säät vesisateineen :/ Onneksi aurinko on jaksanut kuitenkin aina ajoittain näyttäytyä ja ruskaa on myös ihana katsella <3 mutta mitä kaikkea meidän syyskuumme oli?


Tv on varsin vangitseva kapistus ja olen yrittänyt sen suhteen olla tarkkana, koska jotain tutkimuksia olen lukaissut, jonka mukaan jo pienelle vauvalle tv voi olla haitallista. Mutta täysin pannassa se ei meilläkään ole ollut eikä tule olemaankaan, paljon sitä kautta on myös opettavaisia asioita niin lapsille kuin aikuisillekin :)
En jostain kumman syystä ollut aikaisemmin tajunnut, että myös Prismasta löytyy sushia pakastealtaan lisäksi myös irtomyynnistä kuin valmispakkauksissakin!
Syksyllä alkaa myös taistelu flunssaa vastaan ja siihen hyvä konsti on mm. inkivääri-sitruunashotti, jonka ohjeen olen teillekin jakanut. Pitäisikin taas uusi erä tehdä..

6kk ikä on tarkoittanut myös sormiruokailua vaikkakin meillä soseitakin menee.
Mieheni osti uusversion Nintendosta, jonka mukana tuli myös useita klassikkopelejä. Itse en ole tätä vielä ehtinyt testata, mutta mies on useampanakin iltana nakuttanut :D
Käydään tällä hetkellä vähintäänkin kahtena päivänä viikossa vanhempieni luona, jossa saa luonnon lisäksi ihastella kahta karvaturria :D 

Äitini oli säilyttänyt minulla ja veljelläni käytössä olleen viltin <3 tossut taitavat olla serkun peruja, mutta lämmittävät nyt meidän pikkuisemme varpaita.
Siskoltani löytyi paljon lastenkirjoja mm. meidän lähes puhkilukemia kappaleita :D
 Syyskuun alussa oli vielä muutamia suorastaan kuumia päiviä, jolloin käytiin tyttösen kanssa mm. keinumassa.


Syyssatoa - vanhempieni toimesta, mutta onneksi mekin pääsemme siitä siinä sivussa nauttimaan :D
Olin todella todella surullinen kun eräs aamu huomasin uutisen Kiihtelysvaaran kirkon palosta - joka paljastui sitten tuhopoltoksi. En voi käsittää mitä joku voi saada korvaamattoman historian tuhoamisesta!? :( 
Pitäisi joskus kokeilla miltä itsetehty vihersmoothie maistuisi, valmiina ostettuna se kyllä ainakin on herkullista!

Satuin bongaamaan ihan sattumalta lauantaina hyvinvointimessujen ilmoituksen ja sain onneksi kaverin innostettua lähtemään sinne mukaan. Voi kun näitä tapahtumia olisi enemmän Joensuussakin - ja tajuaisi ne hyvissä ajoin, että ehtisi käynnin suunnitella paremmin!
Harmillisesti Lidlistä ostettujen urheilutrikoiden teksti oli lähtenyt irtoamaan jo ennen pakkauksesta ottamista, muutoin sanoisin näiden istuvan lähes täydellisesti!
Voi sitä aikaa kun en voinut kuvitella kynsiäni ilman kynsilakkaa.. noh nyt mennään taas niin, että on ihme mikäli lakkaa kynsiltä löytyy :D ehkä vielä joskus.. (P.s. tälle kynsilakalla iso suositus!)



Bongasin tällä kertaa melko ajoissa kaupasta Roosa nauhan ja nappasinkin sen samantien ostosteni mukaan <3 Käy sinäkin ostamassa omasi jos et ole jo ehtinyt!
Syksyssä ehkä kaikista ihanimpia ovat ne aamut kun aurinko paistaa, on pienesti pakkasta ja ympärillä on ruskan ansiosta ihanaa väriloistoa <3
Tämä pieni pallero on niin täydellinen! <3

 Aina lapset eivät tarvitse kalliita uusia leluja vaan paras juttu on esim. tyhjä jäätelörasia :D
Syksyn myötä olen innostunut jälleen värikkäistä meikeistä - oi kuinka mieltäkin piristää kun sutii värejä luomille!
Tämä on se vaihe kun tartutaan kaikkeen mihin vain ehditään - ja lujaa! Myös mobiili on saanut tästä oman osansa :D


Millainen sinun syyskuusi oli?

10 kommenttia:

  1. Syksy tosiaan on nyt tullut ja suru noussut puseroon samalla. Pakko on matkustaa ajassa taakse päin ja muistella meidän super ihanaa kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkoisina päivinä itselle ei vielä suru tule puseroon, mutta ankean harmaina kyllä :/

      Poista
  2. Mun silmät osu ihan ekana sushiin! RAKASTAN!
    Ihanan värikkäitä kuvia muutenkin. Ihanaa lokakuuta! 🙏🏼❤️

    VastaaPoista
  3. Syyskuu vaan hävisi jonnekin! :D Olin niin paljon töissä, etten yhtään kerennyt nauttimaan syyskuusta. Lokakuussa korvaan kaiken!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti lokakuu olisi täynnä aurinkoisia päiviä, joista nauttia :)

      Poista
  4. ihania kuvia ja tuo Suuri Satukirja on niin nostalginen. <3 Syyskuu oli aika kiireinen. <3

    Ihanaa viikon jatkoa Mira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sadut tuossa on enemmän sitä alkuperäistä Grimmiä kuin Disneyn versiota, mutta kyllä tuolta muutama satu on tullut jo tytölle lueskeltua :)

      P.s. Sain vihdoinkin aikaiseksi laitettua tuon Tupla Space Challenge pyörimään tubesta, ihana mahtavan käsittämätön reissu! <3

      Poista
  5. Syksy on ihana! Kävin eilen ostamassa Tokmannilta pihalle ison kurpitsalyhdyn luomaan tunnelmaa. Mukavalta on sinunkin syksy näyttänyt ja voi kuinka suloinen vauva! :)

    PS. toi essence kynsilakka on ihan BEST!

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat