maanantai 15. lokakuuta 2018

Joululahjatoiveita I

Koska kohta aletaan kuitenkin niitä joululahjatoiveita kyselemään niin ajattelin kerrankin yrittää asiaa pohtia tarpeeksi ajoissa, että osaan näihin kyselyihin jotain vastata. Ja siis tällä(kin) kertaa kyse on toki tuosta silmäterästämme eli mitä tyttösemme joululahjatoivelistalla on - made by mom :D

/sis.mainoslinkkejä/



Jonkinlainen taaperokärry olisi hankintalistalla. Lekmerin valikoimista löytyy Kids Concept -kärry (ovh 64,90€), joka olisi vaaleanpunaisena aikalailla täydellinen :D

Siskoni luona oli hieman kuvaa vastaavanlainen aktivointilelu (Monster Pop-up Surprise ovh 39,90€), johon tyttösemme kovasti näytti tykästyvän ja pohdinkin pitäisikö sellainen myös kotiin hankkia..


Olen itse jotenkin tykästynyt puisiin leluihin, jotka myös värimaailmaltaan ovat usein ihanan hempeän pastellisia kuten tämä palikkalaatikko (ovh 31€) tai Plocktorn (ovh 22€) tai vasarapenkki (ovh 24,90€).

Yritämme kovasti välttää aivan ylenpalttista lelumäärää, koska pieni lapsi ei ihan oikeasti tarvitse kovinkaan monta lelua ja eihän sitä kerrallaan kuitenkaan pysty kuin yhdellä lelulla leikkimään, mutta tietysti erilaiset aktivointilelut ovat mielestäni ihan järkeviä koska ne tukevat lapsen kehitystä.

Mille muulle tällä hetkellä olisi tarvetta:





Yökkäreitä on kertynyt jostain syystä vähänlaisesti. Itse suosin vielä tässä vaiheessa yksiosaista pyjamaa - ja tyttömäinen toki mieluummin kuten kuvassa näkyvä Pyjamas Butterfly (ovh 35€).






Vaatetuksessa olen itse tykästynyt kovasti pitkähihaisiin mekkoihin ja kukapa ei tykkäisi pukea Minni Hiiri -mekkoa (ovh 24€) päällensä? 


Vaatteita muutoinkin tässä vaiheessa kuluu hurjasti - hypitään niin vauhdilla koosta toiseen, tällä hetkellä ollaan pikkuhiljaa hyvästelemässä kokoa 68 ja siirtymässä kokoon 74 (joissakin vaatteissa koko 80 ei ole liian suuri :D). 


Onko sinulla vinkkejä must-have -tuotteista alle vuoden ikäiselle tyttöselle? 

17 kommenttia:

  1. Olisipa kummityttökin vielä pieni, niin ei tarvitsisi vaivata liikaa aivojaan joululahja jutuilla :D No, vielä seitsemän vuotta ja sitten lahjan ostovelvollisuus päättyy (meillä siis ostetaan vain alle 18 -vuotiaille suvussa lahjoja).

    Viime kesänä kun olin Leluputiikissa töissä, niin puulelut oli kyllä kovassa huudossa ja moni niitä aina etsikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä kans sama juttu tosin oma kummityttöni täytti tänä vuonna 18 enkä kyllä tiedä osaanko olla ainakaan vielä tänä jouluna lahjomatta, pitää katsoa :D

      Poista
  2. Kiva postaus ja kiitti muistutuksesta täytyy itsekkin kohta tehdä lasten joululahjatoive-postaukset. Meillä tyttö on nyt 1v 5kk ja suosikki leluja pehmojen lisäksi on Clementonin värikäs puhuva pehmonalle (sen masua painetaan ja se laulaa, loruilee) ja sit Baby Bornin nukke (sellainen pehmeävartaloinen).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo voisivat olla synttärilahjaksi tai seuraavaksi jouluksi sopivat lahjat meidän tyttöselle :)

      Poista
  3. En kestä kuinka söpö tuo Minni-mekko!
    Myös toi puinen palikkalaatikko olisi ihana. Hyviä vinkkejä ystävien lapsille :)

    VastaaPoista
  4. Ihania leluja ja vaatteita. Harmi, kun meidän tyttö on jo 8v niin taitas jäädä, vain ihailu asteelle ostot. Kiitos vinkeistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuolta löytyy isommillekin lapsille niin leluja kuin vaatteitakin :)

      Poista
  5. Kysyin pojilta mitä he toivoisivat eniten joululahjaksi.
    Molemmat vastasivat että haluaisivat että Rmpou (mun sisko) muuttaisi meidän vierashuoneeseen 😭❤️

    VastaaPoista
  6. Tuo taaperokärry oli meillä ihan hitti Brion mustana versiona. Käyttöaika oli yllättävän lyhyt, koska nopeasti tyttö keksi nousta sen päälle "rullalautailemaan" ja meininki vaati lelun jäähylle laittamista:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää ettei siihen ehkä sitten kannata ihan hirmuista summaa sijoittaa rahaa xD

      Poista
  7. Ihania söpöjä pikkusten juttuja. :)

    VastaaPoista
  8. Kiva, että nykyään suositaan puisia leluja, sillä ovathan ne paljon turvallisempiakin kuin muoviset versiot! :)

    VastaaPoista
  9. Meillä toivelista on selvä, lisää tarpeellisia retkivarusteita tytölle ja isille:)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Cien Sun

Lidliin on tullut heidän Cien-merkilleen taas aurinkovoiteet valikoimiin. Itse en muista näitä aiemmin testanneeni, mutta nyt nappasin yhden...

Luetuimmat