maanantai 22. lokakuuta 2018

Cocoa Brown

Testasin kesällä ensimmäistä kertaa elämässäni vaahtomaista itseruskettavaa - ja ylipäätään varmaankin vuosikymmeneen itseruskettavaa. Lopputulos yllätti positiivisesti, joten uskaltauduin homman uudelleenkin. Tällä kertaa tein tuttavuutta Iso-Britannian ja Irlannin suosituimman itseruskettavan merkin kanssa; Cocoa Brown.

/pr-näyte/


Saamani testipaketti sisälsi:
Tough Stuff Body Scrub (ovh 9,90€/200ml)
Night&Day Tan (ovh 13,50€/150ml)
Golden Goddess Oil (ovh 19,90€/50ml)

Kaikillehan on jo varmaan tuttua itseruskettavan käyttö; edellisenä iltana kuori ja kosteuta iho huolellisesti. Tough Stuff -kuorintavoide kuorii loistavasti varsinkin kuivumaan taipuvaisia polvien, kyynärpäiden, jalkojen ja käsien ihoa.


Koostumukseltaan tämä on juuri sellaista mitä kaipaankin vartalonkuorintavoiteelta; ihanan rouheaa ja tuoksuu ihastuttavalle. 


Kannattaa ehdottomasti hankkia käyttöönsä itseruskettavien kanssa käytettäväksi tarkoitettu levityshanska, koska paitsi, että se suojaa käsiäsi värjääntymiseltä niin saat myös tällä tasaisemman lopputuloksen aikaiseksi. Värjäyshanskahan ei myöskään ole kertakäyttöinen ja tämän kyseisen hanskan voit pestä pesukoneessakin.

Night&Day Tan antaa iholle samantien sävyä, joten tätä voit käyttää vaikka ennen juhliin lähtöä eli tämän voit pestä iholtasi pois vaikkapa seuraavana päivänä (kuten itse tein). Lupaa antaa jopa viikon kestävän rusketuksen. Soveltuu niin kasvoille kuin vartalollekin.


Yllä olevassa kuvassa vasemmassa jalassa ei ole kuin kosteusvoide, oikeassa jalassa Night&Day Tan (kuva otettu heti levityksen jälkeen). Eli kuten näette lopputulos ei hyppää silmille eikä missään nimessä ole liian tumma tai oranssi tms.

Vaahto oli mielestäni kintaalla todella helppo levittää ja kuivahti myös iholle varsin nopeasti eli pystyin melkolailla heti pukeutumaan itseruskettavan levityksen jälkeen. Tuoksu tässä on kukkainen enkä itseruskettavalle tyypillistä tuoksua huomannut levittäessä lainkaan. Minun nenääni se ei myöskään tuoksunut oikeastaan lainkaan myöhemminkään - itse tosin en tuota tuoksua kavahda, joten oma nenäni ei välttämättä sen suhteen ole niin tarkka.


Yllä olevassa kuvassa jalat seuraavana päivänä suihkun jälkeen - tuotetta käytetty molemmille jaloille.


Ruskettuneella iholla tunnetusti myös toimii erinomaisesti kultainen ja/tai pronssinen hohde, jonka voit luoda itsellesi Golden Goddess -kuivaöljyllä. Itse kuvittelin tätä samanlaiseksi kuin mitä olen aikaisemminkin käyttänyt eli että antaisi vain hillitysti kimallusta, mutta pumpatessa tätä kädellä yllätyin positiivisesti; tällähän sää ihan kunnollisen hehkun iholle!


Yllä olevassa kuvassa oikea jalka käsitelty kuivaöljyllä. Rakastuin tähän lopputulokseen ihan täysillä ja piti toki jalkoja heti samantien miehelle esitellä :D

Kaiken kaikkiaan täytyy siis sanoa ettei enää kannata ainakaan näitä vaahtomaisia itseruskettavia kavahtaa vaan tarttua rohkeasti kokeilemaan. Itse en niinkään välitä auringon ottamisesta (enkä oikein edes rusketu..) ja eihän se pidemmän päälle terveellistäkään ole, joten väri iholle on saatava purkista - onneksi nyt on todettu, että itseruskettavatkin antavat kauniin lopputuloksen vähällä vaivalla.


Käytätkö sinä itseruskettavia vai luotatko auringon tuomaan päivetykseen - tai kenties solariumiin tms. muihin keinoihin?

8 kommenttia:

 1. Luotan tässäkin asiassa aitoon ja oikeaan aurinkoon, ja sit kun sitä saa, niin minä todella otan. :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoista! Tuo hohtava versio sopisi kyllä hyvin, Jos on kaunis rusketus alla. Itse olen käyttänyt jonkin verran luonnonkosmetiikan ruskettajia. Aurinkoa en ota, mutta en suoranaisesti välttelekään. Itseruskettavilla saa nopeasti kivan päivityksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi varmaan seuraavaksi kokeilla luonnonkosmetiikan puolelta itseruskettavia :)

   Poista
 3. Olen käyttänyt kotimaista Atopikin itseruskettavaa kasvovettä. Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen. Nyt olen aloittanut taas käyttämään sitä, kun loma häämöttää parin viikon päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole tainnut koskaan mitään itseruskettavaa kasvoille uskaltautunut kokeilemaan :D

   Poista
 4. Oon kuullut ja lukenut kyllä paljon hyvää just tästä itseruskettavasta! :) Mä tosin itse olen mielummin oikean auringon ystävä, kuin läträän näiden kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppujen lopuksi näidenkin kanssa nykyään pääsee jo melkoisen helpolla :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat