keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Pure Skin Food

Sain jälleen mahdollisuuden tutustua sarjaan, joka oli minulle entuudestaan tuntematon. Pure Skin Food on itävaltalainen 100% luomulaatuinen ja vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja. Myös ympäristöystävällisyys niin tuotteiden kuin pakkaustenkin osalta on tärkeässä osassa sarjaa. 

Itselleni sain testiin ihastuttavan setin tuotteita luonnonkosmetiikkaa myyvältä Ecco-Verde -verkkokaupalta - valikoimista löytyy paljon muutakin mielenkiintoista (esim. puroBIO), joten kannattaa ehdottomasti kurkata valikoima!

/pr-näyte/


Testattavakseni sain:
Hoitosetin kuivalle ja ikääntyvälle iholle (sis. kasvosuihkeen sekä kasvoöljyn, ovh 57,99€),
silmänympärysöljyn (ovh 36,29€) sekä vartalovoin (ovh 36,29€). Koska itse en tykkää liian pitkäksi venyvistä postauksista niin päätin jakaa myös tämän kahteen osaan; tänään käsitellään tuotteista kasvosetti ja vartalovoi silmänympärysöljyn kera jää hieman myöhemmäksi.


Tuotesetin tuotteita on myynnissä myös yksittäin:
on kosteuttava kasvovesi, joka aktivoi, hoitaa sekä ennaltaehkäisee ikääntymisen merkkejä. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, ikääntyvälle, rasittuneelle ja epäpuhtaalle iholle.

Itselläni kasvosuihkeet kuuluvat ehdottomana osana ihonhoitorutiinia niin aamuin kuin illoinkin. Tässä sumute on aika "märkää", joten olen suosinut tätä iltakäytössä vaikka hennommalla ja hellemmällä otteella voisi hyvin käyttää aamuisinkin :D 


Tuotesetin toinen osa eli kasvoöljy löytyy myös yksittäinmyynnistä:
Beauty Oil for Dry&Mature Skin (ovh 41,49€/30ml)
lupaa edistää tehokkaasti ihon uusiutumista, vähentää ja torjuu ryppyjä sekä tukee ihon omaa kollageenituotantoa. Sisältää mm. argania-, villiruusu- ja granaattiomenansiemenöljyä. Soveltuu kuivalle, vaativalle ja ikääntyvälle iholle minkä lisäksi tätä suositellaan myös yli 30-vuotiaalle epäpuhtaalle iholle käyttöön.


Itse rakastan kasvoöljyjä ja varsin ilmojen viilentyessä sellainen täytyy ehdottomasti kylpyhuoneen kaapista löytyä! Omalla kohdalla öljyt ovat käytössä iltaisin, mutta kannattaa testata sopivat sinulle käyttöön myös aamuisin (meikin alla).

Tämä kasvoöljy täyttää omalla kohdallani kaikki kriteerit mitä kasvoöljyllä on; pitää olla ravitseva, mutta ihotunne ei saa kuitenkaan olla rasvaisen öljyinen ja tokihan se tuoksu on myös tärkeä - tämän tuoksussa oma nenäni on havaitsevinaan yrttisyyttä sekä hivenen sitruksisuutta.

Itsehän en ole mikään superhyvä INCI-lukija, mutta kannattaa ehdottomasti vilkaista näiden INCI-listat sivuilta, koska ainakin minun silmiini ne ovat aikalailla täyttä kultaa!


Onko Pure Skin Food sinulle entuudestaan tuttu sarja?

10 kommenttia:

  1. Tämä oli minulle ihan uusi tuotesarja ja kiinnostus kyllä heräsi, koska kaikki ikääntyvälle iholle tarkoitetut tuotteet kiinnostaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne alkaa jotenkin kummasti kokoajan enemmän kiehtoa itseäkin :D

      Poista
  2. Itselle ihan tuntematon sarja, sen sijaan puroBIO:n olen joisakin blogeissa törmännyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekään en muista tästä sarjasta muista blogeista lukeneeni ja senkin vuoksi oli mukava päästä tutustumaan sarjaan ja tuotteisiin :)

      Poista
  3. Kuulostaa täsmätuotteilla omaa ihoa varten. Kiinnostavat tuotteet siis! -Katta /Arki(paska)ruokaa

    VastaaPoista
  4. Tuotesarja on itselleni vieras! Se on hyvä juttu, kun nykyään kiinnitetään huomiota ekologisuuteen! :)

    VastaaPoista
  5. Eipä ole tämä sarja minullekaan ennestään tuttu. Voisin kokeilla. Ekologisuus on aina plussaa.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat