tiistai 23. lokakuuta 2018

Kirkasta, puhdista, hoida

Hiukset kaipaavat aika ajoin päivittäisen hoidon lisäksi myös muuta ja niistä tänään esittelemäni Bio Richin kolmikko pitää huolen.

/pr-näyte/


Syväpuhdistava shampoo (ovh 3,50€/300ml)
poistaa hiuksista hellävaraisesti mutta tehokkaasti muotoilutuotejäämät, sopii kaikille hiustyypeille.
Hopeashampoo (ovh 4,90€/300ml)
poistaa hiuksista keltaisuutta korostaen hiusten vaaleutta tai luonnollista harmautta.
Hoitosuihke (ovh 3,50€/250ml)
tekee hiuksista helposti kammattavat ja antaa niille kiiltoa.


Syväpuhdistava shampoo tuntui normaalia shampoopesua tehokkaamalta. Tuoksu on ihastuttavan kevyt eikä jää pesun jälkeen hiuksista tuoksumaan - kuten kaikkien kolmen kohdalla. Yritän itse muistaa säännöllisesti pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla vaikka nykyisin muotoilutuotteita kuluu aiempaakin vähemmän.


Hopeashampoo yllätti minut pigmenttisyydessään, melkein vertaisin tätä Fudgen Clean Blonde shampooseen, koska taittoi minulta omaan silmääni keltaisuutta aivan yhtälailla hiuksista pois.

Hoitosuihke oli myös positiivinen yllätys; helpotti harjattavuutta ja antoi hiuksille hieman kiiltoa.

Kokonaisuudessaan tämä kolmikko (ja yrityisesti hopeashampoo!) yllätti minut positiivisesti ja tulen taatusti näihin vielä palaamaan; toimivuuden lisäksihän nämä ovat edullisia ja suuren suuri plussa suomalaisuudesta sekä vegaanisuudesta!


Mitkä ovat sinun luottotuotteesi?

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen trio, täysin uusia tuotteita mulle. Tosin hiustuotteet ovat muutenkin vieraampia, harvoin tulee tutustuttua uuteen merkkiin. Tuo hoitosuihke kuulostaa hyvältä, samoin syväpuhdistava shampoo! :)

    VastaaPoista
  2. Ohhoh onpas edullisia - kiinnostuin :D

    VastaaPoista
  3. Hyvää tietoa shamppoista. Erityisherkän ihoni vuoksi minulle sopii parhaiten Hajustettomat tuotteet. Tekisitkö joskus postauksen sellaisista? Nämä ovat kosmetiikka pistaukset ovat mielenkiintosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tutustua Hellimmin-verkkokauppaan, josta olen postauksenkin tehnyt: https://blingershimmer.blogspot.com/2018/07/hellimmin.html

      Aika ajoin hajusteettomiakin tuotteita blogissa on näkynyt ja näkyy, valitettavasti en tälle erillistä tunnistetta ole tehnyt, mutta pitää katsoa jos joskus ehtisin noita postauksia metsästää niin löytyisivät sitten helpommin :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat