keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Galna Dagar

Stockmannilla on jälleen startannut Hullut Päivät ja ajattelin teille asiasta vinkata samalla nostaen muutamia tuotteita esille, joiden tilaamista ehkä itsekin pähkäilen. Tällä kertaa emme myöskään pelkästään keskity kosmetiikkaan..

/sis.mainoslinkkejä/


KE: Masque Bar Pretty Animalz -kangasnaamiot ovat suosikkejani ihan jo näiden hauskuuden vuoksi, nyt nämä ovat tarjouksessa 3,50€ hintaan ja vaihtoehtona Pandan lisäksi myös Tiikeri.

KE: L'Occitane Shea Cleansing Oil (14,90€/200ml) on yksi ehdoton lempparini meikinpoistoöljyistä ja onkin jo aikaa kun viimeksi tätä olen käyttänyt, joten ehkä voisi yhden pullon testailujen väliin ottaa taas käyttöön?

KE: Kora Organics Noni Glow Face Oil (19,90€/10ml) on minulle tuntematon merkki, mutta kuullostaa mielenkiintoiselta - ja kasvoöljyt ovat varsinkin säiden viilentyessä ihan ehdoton juttu!

TO: Organic Shop Body Desserts Caramel Cappuccino (5€/450ml) tuli vastoittain käytettyä loppuun ja tämä oli vain niin ihana, että ihan tosissani harkitsen tämän tilaamista! Muutkin saman linjan tuotteet kyllä kovasti kiinnostavat...

KE: Treaclemoon Melon Shower Mousse (4,50€/200ml) kuullostaa ihan superherkulliselta - kookoksen ystäville löytyy myös omansa.

KE: Versace Bright Crystal EdT (38,50€/30ml) on ehdottomasti yksi lempituoksuistani ja onkin jo aikaa kun edellisen kulutin loppuun - antaisinkohan itselleni luvan täydentää hajuvesivarastoani yhdellä tuoksulla? :D

Tässä tosiaan vain pienen pieni murto-osa loistavista kosmetiikkatarjouksista, kannattaa itse vilkaista mitä sieltä sinulle löytyisi! (Täältä löydät kosmetiikan päivätarjoukset: keskiviikko, torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai)

Lienee selviö, että kosmetiikan lisäksi nykyisin suurin osa rahasta kuluu tyttären vaatekaappiin ja muihin hankintoihin, joten:

TO: Bogi Accessories -saderukkaset (7,90€) saattaisivat olla ihan järkeväkin hankinta jo etukäteen ensi kevättä ajatellen? Värivaihtoehtoine keltaisen lisäksi musta ja punainen, mutta jotenkin tuo keltainen vetoaa itseeni eniten..

KE: Bogi Accessories sukkahousut (11,90€/2kpl) näyttävät ihan supersöpöiltä ja sukkahousuille olisikin tarvetta, näitä on tämän parivaljakon lisäksi kahtena muunakin vaihtoehtona.

KE: Benetton sukat (5,50€/3 paria) myös sukille olisi tarvetta - ja pinkkinä tietenkin, löytyy myös poikamaisemmissa kuoseissa.

KE: Bogi Accessories kypärämyssy (12,90€) löytyy myös beigenä (joka minun silmääni tietokoneen ruudulta on kyllä enemmänkin ruskea..?) on ONESIZE, joten tämä saattaisi kyllä on meidän pikkuisellemme turhan suuri..

KE: Name It NitNightsuit (7,90€) löytyy myös valkeapohjaisena, mutta itse toki kiinnitän huomioni kaikkeen vaaleanpunaiseen :D Yöasuille meillä olisi tarvetta eikä tämä olisi edes mikään pahanhintainen NameIt:n tuotteeksi..?

TO: Muumi Syyskuu-pyjama (14,90€) koska Muumit <3

Kaikki lasten tarjoustuotteet löytyvät täältä


Aiotko sinä shoppailla Hulluilla Päivillä?

12 kommenttia:

  1. Itse yritän välttää hulluja päiviä viimeiseen asti :D aina tulee tehtyä heräteostoksia. Tänä vuonna uskaltaudun ehkä hakemaan edullisesti luottotuotteita.

    VastaaPoista
  2. Mä ostin hulluna kangasnaamioita, myös Mizonit oli alessa 1,80€ :)

    VastaaPoista
  3. Mä en oo enää pariin vuoteen käynyt Hulluilla Päivillä, ja sitäkin ennen suuntasin sinne tasan ja ainoastaan aikaisin lauantaiaamuisin, jolloin ihmismäärä ei juuri poikennut "normaalista". En siedä sitä tungosta mikä siellä on, varsinkin kun tuntuu, että ihmiset tulee oikeasti ihan hulluiksi siellä ja kyynärpäätaktiikalla koitetaan päästä eteenpäin :D Eipä siellä onneksi yleensä oo kovinkaan hyvässä alessa just ne tuotteet, joita itse ehkä haluaisinkin, joten mieluusti jätän menemättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en myöskään tykkää tungoksesta, joten en voisi kuvitellakaan livenä paikalle meneväni edes jos asuisin lähempänä :D

      Poista
  4. Vissiin bloggerissa jotain vikaa, kun edellinen kommentti hävis :/ Mut joo, olin ihan unohtanut hullarit :D En oo enää Tampereen keskustassa töissä, niin ei oo tullut mentyä Stockan ohi.. Hullareilla on kyllä varmasti hyvin lasten vaatteita ja kosmetiikkaa :) Luulen, että mulla jää hullarit käymättä, kun ostin alkuviikosta uudet talvirenkaat.. toisaalta sieltä sais kyllä jo joululahjoja hommattua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alennusmyyntejä kannattaa ehdottomasi hyödyntää lahjaostoksilla ;) Ja jos ei paikalle livenä halua niin ainahan on mahdollista myös shoppailla kotisohvalta - ainakin joskus taisi paketin haku tavaratalosta olla veloituksetontakin..?

      Poista
  5. Hullareilla olen ollut viimeksi 80-luvun lopussa kun oli kunnollisia aleita siellä silloin. Ostin HH:n takin.

    VastaaPoista
  6. Kiitos hyvistä vinkeistä, Varmasti hyödyttävät monia, Itse en hulluille päiville kerkeä.

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat