perjantai 26. lokakuuta 2018

Miracle Glow

Olen aiemminkin tainnut mainita, että suosin kaksivaiheista meikinpuhdistusta (tai oikeastaan kai voisi sanoa kolmivaiheiseksi, koska usein satun käyttämään vielä misellivettä..) ja ensimmäisessä vaiheessa ehdoton ykkösvalintani on meikinpuhdistusöljyt. Myös tällä saralla tykkään testailla uusia, koska eihän sitä voi tietää minkälainen helmi se seuraava testattava on :D Uusimmaksi testattavaksi sain Avonilta:

/pr-näyte/


joka on kevyt puhdistusöljy, joka lupaa liuottaa meikkiä ja puhdistaa ihon ilman rasvaista ihofiilistä. Sopii kaikille ihotyypeille mukaan lukien herkkäiho. Tuotteessa on mukana viittä eri öljyä: babassuöljy, passionhedelmän öljy, marulaöljy, raakakahvin öljy sekä pellavansiemenöljy.


Koostumukseltaan tämä on sitä mitä lupaakin eli kevyttä. Itse ehkä tykkään aavistuksen "paksummasta" koostumuksesta, mutta aika monissa puhdistusöljyissä taidetaan juurikin tällaista juoksevampaa koostumusta suosia. Tärkeimmät asiat itselleni puhdistusöljyssä on se kuinka se liottaa meikkiä ja huuhtoutuu iholta sekä varsinkin se pystyykö sillä pyörittelemään myös silmämeikin jämät pois eli kirveleekö öljy silmissä. Tämä täyttää ehdottomasti kaikki kolme kriteeriä.


Lisäksi annan ison plussan myös hinnasta, tätähän on ajoittain saatavilla alennettuun hintaan vaikka lähtöhintakin on vain 10€! Jos koostumus olisi piirunverran paksumpaa niin tämä olisi täydellistä minulle.


Löytyykö sinulta lempparia meikinpuhdistusöljyjen joukosta?

10 kommenttia:

 1. Olipa likellä, etten olisi tilannut tätä siulle boksiin :D

  Jätin kuitenkin tilauksesta pois ja parin päivän sisällä tuli Instaan kuva, missä siulla oli tämä :D

  Miulla ei ole varmaan yhtäkään öljyputsaria ollut, en ainakaan muista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä toisenkin voisi vaikka heti peräänkin käyttää xD Kannattaa ehdottomasti joskus öljyputsaria testata! :)

   Poista
 2. Mulla nää öljyputsarit on jääneet jostain syystä testaamatta. Pitänee kokeilla joku kerta, vaikuttaa hyvältä :)

  VastaaPoista
 3. Opin Whamisan myötä tämän kaksoispuhdistuksen ja nyt olen käyttänyt myö muita öljypohjaisia putsareita. Niillä saa todella hyvän puhdistuksen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen takia itsekin suosin näitä; hellävaraista, mutta tehokasta :)

   Poista
 4. Voisin hyvinkin kokeilla meikinpuhdistusöljyjä. Olen kuullut niistä pelkästään positiivista ystäviltä. Hellävaraisuus on tärkeä juttu ihonhoidossa!

  VastaaPoista
 5. Öljyistä ihonpuhdistusta ei ole tullutkaan testattua. Täytyy pitää mielessä sää kun seuraavan kerran täytyy ostaa ihonpuhdistus tuotteita :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Rodos kutsuu ❤️

Meillä olisi edessä ihka ensimmäinen ulkomaanreissu neitokaisen kanssa. Ajatus reissusta lähti liikkeelle itselläni joskus viime vuoden puol...

Luetuimmat