torstai 11. lokakuuta 2018

/skin regimen/

Sain itselleni testiin puhdistustuotteen /skin regimen/ -brändiltä, johon en aikaisemmin ollutkaan päässyt tekemään tuttavuutta. Kyseessä on italialainen brändi, jonka tuotteiden tarkoitus on taistella stressin ja ilmansaasteiden näkyviä merkkejä vastaan. Brändiltä löytyy 4-vaiheen ihonhoitorituaali ja tuotteet sopivat niin naisille kuin miehillekin. Itselleni sain testiin tuotteen ensimmäisestä vaiheesta:

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


on siis hellävarainen, vaahtoava puhdistustuote kasvoille. Tuote lupaa poistaa niin meikin, aurinkosuojan kuin päivän aikana iholle kertyneen pölyn ja ilmansaasteetkin. Lisäksi tuotteessa on mieltä tasapainottava ja elvyttävä vaikutus tuoksunsa vuoksi - sisältää katajan, kopaivan, ruusupuun ja setripuun eteerisiä öljyjä. Sopii herkkää iho lukuunottamatta kaikille ihotyypeille. Raaka-aineet ovat lisäksi 89,5% luonnollista alkuperää.


Olisin kuvitellut tuoksun tässä olevan voimakkaampi ja ehkä jopa hieman maskuliinisempi, mutta tämä onkin yllättävän mieto - ja miellyttävä. Ei kannata siis tuoksukuvasta tuotteessa kavahtaa! Tuote vaahtoaa kasvoilla mukavasti ja puhdistaa kasvot hellävaraisesti - ainakaan itselläni iho ei jää "narisen" kuivakan tuntuiseksi tämän jäljiltä. Jostain syystä yllätyin myös tuotteen koostumuksesta, kuvittelin tämän olevan jotenkin "rouheampaa" :D


Mielenkiintoinen tuote, joka herätti ehdottomasti mielenkiinnon sarjan muitakin tuotteita kohtaan. Suomessa ko.merkin tuotteita myy ainakin Stoorla.


Onko kyseinen tuotesarja sinulle tuttu?

7 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista. Itse en ole koskaan kuullut tästä tuotteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellenikin sarja oli täysin uusi tuttavuus, mutta erittäin mielenkiintoinen sellainen :)

      Poista
  2. Sain saman putsarin testiin ja otin tän heti käyttöön. Pakko sanoa, että oon kyllä tykännyt kovasti, tää putsaa meikit tosi tehokkaasti :). Tuoksu ei ole ihan mun lemppari, mutta ei onneksi liian voimakas.

    VastaaPoista
  3. Kauniin näköiset pakkaukset ainakin tuotteilla. :)

    VastaaPoista
  4. Uusi tuote myös minulle. Harmi, ettei käy herkkäihoiselle, sellaisia kuitenkin on iso osa asiakkaista tänä päivänä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jossain joskus muistaakseni pohdittiin onko "herkkä iho" hieman trendi-ilmiökin, kaikilla "herkkäihoisilla" ei loppujen lopuksi herkkäiho välttämättä ole vaan voi olla esim. väärät tuotteet käytössä..

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Wake me up!

saatu ilmaistuote Aiemmin saamani Ziajan tuotepaketin viimeinenkin tuote vihdoin esittelyyn, edellisen postauksen löydät täältä . ...

Luetuimmat