keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Aloe Vera vaahtoa ja kollageenihoitoa

Pääsin kesällä tutustumaan muutaman tuotteen verran The Skin House -tuotemerkkiin ja nyt syksyllä jatketaan parin lisätuotteen kera.

/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä/


Sain Bearelilta testiin puhdistusvaahdon, kangasnaamion sekä seerumin - tänään kerran kokemuksia kahdesta ensin mainitusta ja seerumista kokemuksia on tulossa myöhemmin kunhan tämä on ehtinyt hetken olla käytössä.


Aloe Vera Bubble Foam Cleanser (ovh 20,90€/300ml)
on hellävarainen ja kosteuttava puhdistusvaahto kaikille ihotyypeille mukaan lukien herkän ihon. Poistaa iholta niin lian kuin meikinkin samalla kosteuttaen, rauhoittaen sekä pehmentäen karheaa ihoa. Sisältää mm. aloe veraa, pioni-, tiikerililja-, tomaatti- ja kurpitsauutteita.


Vaahto on napakkaa, mutta pehmeää. Tuoksuu ihastuttavalle ja tuntuu todellakin puhdistavan ihon hellävaraisen tehokkaasti - ainakaan oma ihoni ei tämän jälkeen jäänyt kuivan tuntuiseksi eli ei kuivata ihoa. Poistaa kevyen meikin ongelmitta, mutta kuten on tullutkin jo useampaan kertaan ilmi niin itse suosin tosiaan kaksivaiheista puhdistusta, jonka ensimmäisenä vaiheena on öljymäinen puhdistaja. Tuote on todella ihastuttava ja voisin käyttää tämän hyvin itsekin, mutta koska mieheni pitää nimenomaan vaahtomaisista puhdistustuotteita (ja itselleni on puhdistustuotteita kertynyt kaappeihin ihan muutama..) niin tämä siirtyy jatkokäyttöön miehelleni - saatan kyllä suihkureissuilla napata itsekin tämän ajoittain käyttöön.

Suosittelen mikäli pidät vaahtomaisista puhdistustuotteista - ja jos et sellaista koskaan ole kokeillut niin kannattaa kokeilla vaikka tätä, koska väittäisin tämän kuuluvan ehdottomaan kärkikolmikkoon puhdistusvaahtojen saralla mitä itse olen testannut.


Wrinkle Collagen Mask (ovh 3,90€)
on ikääntyvälle iholle tarkoitettu kiinteyttävä kollageenihoito. Lupaa tehdä ihosta pehmeämmän, joustavan ja kosteutetun. Sisältää kollageenin lisäksi mm. adenosiinia, aloe veraa, inkivääriä, vihreää teetä, lootusta ja pomeloa. Vaikutusaika 15-20 minuuttia, jonka jälkeen taputellaan jäljelle jäänyt hoitonesteen ihoon imeytymään.

Kangasnaamiot ovat kerrassaan ihana tapa hemmotella itseään ja mikäli et ole näitä koskaan testannut niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan edes sen kerran! Aasialaisissa peruskangasnaamioissa en voi sanoa kovinkaan kummoista eroa huomanneeni; nämä ovat mielestäni aika pitkälti samankaltaista materiaalia ja saan nämä ongelmitta levitettyä kasvoilleni. Vaikutuksista näissä huomaan nimenomaan tuon kosteutuksen minkä lisäksi(/vuoksi) iho näyttää vaikutusajan jälkeen heleämmältä - ja myös mieli lepää tällaisen pikaisenkin hemmotteluhoidon jälkeen.


Kuinka usein sinä muistat hemmotella itseäsi (ja ihoasi)?


P.s. Jos olet menossa I love me -messuille niin kannattaa ehdottomasti käydä Bearelin pisteellä (6e89) tutustumassa The Skin Housen tuotteisiin!

5 kommenttia:

 1. En sitten tykkää yhtään valmiiksi vaahtoamista tuotteista. Onneksi meille kaikille löytyy mieluisia koostumuksia! Alle Vera on kyllä suosikki monissa tuotteissa. Ja nuo kangasnaamiot. Ne pitää saada testiin. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ne oli jossain vaiheessa ehdottomia suosikkeja, mutta nykyisin en itsekään oikein välitä vaahtoavista puhdistustuotteista, mutta kuitenkin tämä tuntui jollain tapaa erilaiselta - muuttui ehkä iholla vaahdosta hieman voidemaisemmaksi..?

   Poista
 2. Aloe Vera on suosikkini monissa tuotteissa. Minäkään on pidä vaahtoavista puhdistustuotteista vaan suosin mieluummin nestemäisiä/juoksevia tuotteita. Naamiot ovat ihania ja pyrin käyttämään kerta viikkoona tai kahteen.

  VastaaPoista
 3. Minulla on nyt käytössä aloevera shampoo ja tarvitsisin kasvoille myös jotain. Pitääkin yrittää etsiä aikaa kasvonaamiolle.Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Primer Powder

Olen jo jonkin aikaa etsinyt puuterimaista primeria mineraalimeikkien alla käytettäväksi, joten olin innosta soikeana kun sellainen pr-pake...

Luetuimmat