sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Suklaamoussea vartalolle

Pääsin tutustumaan itselleni uuteen tuotesarjaa, jota esittelin teillekin täällä. Tänään olisi vuorossa testisarjan toinen kaksikko.

/pr-näyte/

 
Ensinnäkin vartalovoi: White Chocolate Body Mousse Magnolia (ovh 36,29€/100ml) lupaa hemmotella, kosteuttaa ja uudistaa kuivaa ja rasittunutta ihoa. Tuoksuna tässä on nimensäkin mukaisesti suklaata ja vaniljaa.


Ensinnäkin koostumus tässä on ihanan tuhti mousse. Tässä on tietynlaista ilmavuutta, mutta kuitenkin tämä on selkeästi vartalovoita eli on täydellistä erittäin kuivalle iholle - tämä on juuri sitä mitä itse ainakin kaipaan talvipakkasilla!


Omalle kuivalle iholleni imeytyy hyvin eikä jää rasvaiseksi, kosteutettu ja ravittu tunne kuitenkin iholle jää - mitä itse juurikin vartalovoiteelta kaipaan. Voiteen levittämisen jälkeen olen kuitenkin itse pystynyt ihan normaalisti pukeutumaan. On myös riittoisaa eli tätä ei kannata törsätä iholle samassa määrin kuin ehkä joitain toisia tuotteita tulee käytettyä.


Tuoksusta itse tunnen selkeämmin suklaisuuden kuin vaniljaisuuden mikä oikeastaan onkin enemmän minun makuuni.

Jos tykkäät hemmotella kuivaa ihoasi ravitsevalla ja kosteuttavalla vartalovoilla niin tämä on ehdottomasti sinun juttusi!


Stunning Eyes Beauty Oil (ovh 36,29€/10ml) lupaa vähentää tummuutta, turvotusta ja juonteita silmänympärysiholla. Sisältää mm. magnoliauutetta, granaattiomenansiemenöljyä, arganöljyä, kahviuutetta, kurkunsiemenöljyä sekä amaranttiöljyä. 


Levitystapana on roll-on, jolla tuotetta saa kätevästi, nopeasti ja helposti levitettyä juuri sopivan määrän silmänympärysiholle. Tuoksua kuvataan kukkaiseksi, mutta minun nenääni tämä tuoksuu ehkä enemmänkin yrttiseltä. Vaikka tuoksuvat tuotteet silmänympärysiholla ovat yleensä omallakin kohdalla vältelty juttu niin en luonnonkosmetiikan kohdalla tuoksuja silmänympärystuotteissa ole kokenut huonona, koska ne ovat yleensä raaka-aineista lähtöisin eikä ainakaan tämän tuoksu millään tapaa ärsytä omia silmiäni.


Tämä on toinen öljymäinen silmänympärystuote itselläni ja jo sen aiemman perusteella voin sanoa, että nämä ovat SUPERriittoisia! Eli tämän käytön kanssa ei kannata kitsastella - itse olen itseasiassa pyöräyttänyt samalla kertaa myös tuotetta huulten ympärille. Itse suosin öljymäisiä tuotteita enemmän iltakäytössä, mutta tämä toimii itselläni kyllä myös meikin alla - erittäin kuivalla iholla tämä saattaisi jopa parantaa meikin levittävyyttä.

Jos et ole koskaan kokeillut öljymäistä tuotetta silmänympärysiholle niin suosittelen lämpimästi!


Oletko sinä koskaan testannut öljymäistä silmänympärystuotetta?

12 kommenttia:

  1. En ole aikaisemmin tiennytkään tuollaisesta silmänympärystuotteesta. Kuinka usein tota kannattaa laittaa? Joka ilta? Täytyypä perehtyä tuotteeseen. Kiitos esittelystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samoin kuin muitakin silmänympärystuotteita, itse olen suosinut iltakäytössä, mutta voi tätä aamuin-illoinkin käyttää :)

      Poista
  2. Mun pitäisi löytää täydellinen silmänympärystuote. Kiitos tästä esittelystä, saattais olla kokeilun arvoinen tuote :)

    VastaaPoista
  3. Vartalovoiteen koostumus näyttää aivan ihanalta! ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jätän sen odottamaan ilmojen viilenemistä, että pääsee kroppaa ihan kunnolla hemmottelemaan :)

      Poista
  4. Iiks näyttää suorastaan herkulliselta. <3 Kyllä söisin, ei kun laittaisin kropalle.

    Ihanaa sunnuntaita Mira <3

    VastaaPoista
  5. Oi, pitääkin tutustua tähän silmänympärystuotteeseen, sillä en tällä hetkellä käytä mitään tuotetta ihan säännöllisesti..Laveran voidetta oon laittanut välillä säännöllisesti, mutten oo hetkeen sitäkään muistanut. :D

    VastaaPoista
  6. Olen kokeillut Akamutin öljyä sy-iholle ja se onkin ollut tosi kiva :) Öljyllä voi myös freesata, jos meikki näyttää liian kuivalta sy-iholle, taputtelee tosi vähän ja tosi kevyesti meikin ylle :)

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Paras keino saada ylimääräiset kiertoon?

Varsinkin pienen lapsen vanhemmilla on paljon pähkäilemistä siinä kuinka saada vanhoja, pieneksi menneitä vaatteita ja käytöstä poistuneita ...

Luetuimmat