maanantai 29. lokakuuta 2018

Mix 5

Muistatteko kun kesällä esittelin teille Smashit Cosmetics:n ihastuttavan lämminsävyisen luomiväripaletin? Paletti vakuutti minut siinä määrin, että tulin hankkineeksi samalta merkiltä myös toisen, hieman värikkäämmän luomiväripaletin.

/sis.mainoslinkkejä/


Luomiväripaletin nimi on yksinkertaisesti:
Eyeshadow Palette Mix 5 (ovh 31,50€)


Paletti sisältää 35 upean värikästä luomiväriä, niin mattaisia kuin kimaltelevampiakin on joukossa mukana. (Suuresta määrästä johtuen swatchailut jäävät jälleen välistä - ei mahtaisi käsivarsi riittää :D)


Luomivärit ovat pigmenttisiä ja hieman pöllyäviä, mutta tätä en tosiaan koe ongelmallisena, koska teen silmämeikin aina ensimmäisenä ja pyyhin varisseet luomivärit pois ennen meikkipohjan tekoa.


Kuten toisenkin paletin kohdalla mainitsin niin pakkaus tosiaan ei ole mikään luksus vaan aika halpiksen oloinen, kevyt ja muovinen. Mutta tätäkään en ongelmallisena koe, näin isoa palettia tuskin tulee kodin ulkopuolelle edes kuskailtua.


Hintaahan tällä paletilla on reilu 30€ normaalisti, mutta itse maksoin tästä huomattavasti vähemmän - kannattaakin aina muistaa kurkata Cocopandan ajankohtaiset tarjoukset lävitse hankintoja tehdessään.

Innostuin nyt syksyllä taas värikkäämmistä meikeistä ja tälläkin paletilla taiteilin peräti kolmena peräkkäisenä päivänä meikit, jotka löytyvät Instagramin puolelta: meikki 1, meikki 2, meikki 3.



Mitä sävyä sinulta löytyy nyt meikistä ja/tai vaatteista?

6 kommenttia:

  1. Itse en meikkaa, mutta nuo värit näyttävät ihanilta! Noilla saa varmasti loihdittua todella hienoja silmämeikkejä!

    VastaaPoista
  2. Vau mitä värejä! Osaisipa itsekin meikata, olisi kiva välillä vaikka mitä lookkeja noilla :)

    VastaaPoista
  3. Mä katselin tätä just sopivasti Cocopandan sivuilla yks ilta, ja mietin, että pitäisköhän tää hankkia. Ja kyllähän se näköjään taitaa niin olla :p

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kuinka Vintedissä myyminen sujuu?

Kirjoittelin teille jo aiemmin Vintedistä kokeillessani sitä ensimmäisen kerran. Kyllä, latasin sovelluksen, tein tunnukset ja laitoin tuot...

Luetuimmat