torstai 25. lokakuuta 2018

Psst

Pakko vinkata teille parista jutusta, joiden hankintaa harkitsen - katsotaan harkitsenko liiankin pitkään:

/postaus sis.mainoslinkkejä/

Elevenin oma joulukalenteri on vihdoinkin myynnissä! Hintaa tällä on 139€ ja arvoa luvataan 290€ verran, sivuilla on myös linkki, jonka kautta voi kurkata sisällön ettei joudu pettymään sen suhteen! Itse sanoisin, että sisältö on ehkä tietyltä osin viime vuotta parempi, mutta taitaa mennä muutaman oman tuotteen kanssa sen verran päällekkäin, että saatan kuitenkin jättää tilaamatta.

Kurkkaa myös muut joulukalenterivinkkini täältä - ja vinkkaa jos(/kun) sieltä jotain vielä uupuu! 

(P.s. essencen joulukalentereita olen itse bongannut myynnistä Citymarketeista, minkä lisäksi näitä taitaa löytyä Carlsonin ja Tokmannin myymälöistä - ole nopea jos mielit sitä itsellesi!)

Jolie Lux Box kiehtoisi ehkä vielä tuota joulukalenteriakin enemmän; hintaa tällä on 54,50€ ja arvoa luvataan olevan yli 210€ verran (kyseessä on siis Limited Edition boxi ja sitoudut tämän tilatessasi vain tähän yhteen boxiin). Jolie Box minulle tuli heti alkutaipaleellaan jonkin aikaa ja olen hiukan sen perään haikaillutkin, en vain nousseen hinnan vuoksi ole raaskinut tilata uudelleen - pitää katsoa taloustilannetta työhönpaluun jälkeen uudelleen tämän suhteen (hinnat tällä hetkellä: 79€/3kk ja 139€/6kk).

(P.s. tilaukseen tuo Jolie Lux Box lähtikin sitten heti tämän julkaistuani xD)


Lähteekö näistä jompikumpi tilaukseen tai olitko peräti minua nopeampi ja ehdit tilata? :D

14 kommenttia:

 1. Jolie Boxin on mulle tuttu ja oon niin rakastunut siihen! En oo kertaakaan pettynyt ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tosiaan nyt tuon Lux Boxin laitoin tilaukseen, innolla vaan odottelemaan mitä sieltä paljastuu :D

   Poista
 2. Oijoi, nyt taisi tulla villitys... Multa on mennyt Jolie Box aiemmin ihan ohi, mutta ei enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen sitä kyllä aiemman kokemuksen perusteella, katsotaan millainen tuo Lux Box nyt sitten tulee olemaan :D

   Poista
 3. Joliebox joulu-toukokuu tilattu!!samaten justiinsa näpyttelin aikaisemmin tänään luxboxin, jei!!.:)!ihanat hemmottelulahjat itselle<3!Worldpeace!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä ajatuksella tuon itsellekin nyt naputtelin tilaukseen, eiköhän tuon ole ansainnut :D

   Poista
 4. Tuo joulukalenteri vaikuttaa kivalta! Olen miettinyt kosmetiikkajoulukalenteria, mutta taidan kuitenkin jättää ostamatta, koska olen aika laiska käyttämään kosmetiikkaa, toki puhdistusaineita lukuunottamatta. Mutta jos kosmetiikkajoulukalenterin hankkisin, olisi se varmaankin The Body Shopin tai jonkun luonnonkosmetiikkamerkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa kannattaa ainakin ensin tutustua sisältöön ettei jää tuotteita hukkaan, onneksi nuo on aika monista ennakkoon nähtävissä - ja joulukuuhun mennessä sisällön ehtii jo unohtaa niin ei se yllätysmomenttikaan mene :D

   Poista
 5. Kiitos,kun vinkkasit:) Siis Jolie Lux Boxista.Tilattu,oi ihanaa. Elevenin kalenteria en varmaan tilaa enää ikinä johtuen viimevuotisesta kalenterin sisällöstä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kurkata sisältö, koska itse ainakin tykkäisin esim. jouluaaton luukun sisällöstä jos mulla ei jo sitä sattuisi olemaan :)

   Poista
 6. Elevenin kalenteri houkuttaa tosi paljon, mutta mietin vielä viime vuotisen somepettymysten sarjaa. Sen ja Lookfantasticin välillä mietin. Kahta niin hintavaa en raaski hankkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos oikein nopeasti katsoin niin tänä vuonna sisältö on täysin kosmetiikkaa - viime vuonnahan suurin pettymys oli ainakin itselleni se kun kalenterin arvokkain tuote oli rannekoru, joka ei ollut lainkaan minun tyyliseni.

   Poista
 7. Kumpikaan ei ole tuttu mulle, tuo Elevenin kalenteri on aikas hintava vaikkakin sisältö vielä hintavampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tuo muuten kalentereiden saralla ole kaikista kallein, NARSin kalenteri ainakin veti voiton tuohon nähden 195€ hinnallaan :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat