maanantai 9. heinäkuuta 2018

Kauneusbloggaajien festarihaaste: Ilosaarirock

Toukokuisen meikkihaasteen ollessa vielä päällä heitettiin ajatusta jo uudesta haasteesta; festarimeikki & -hiukset ja tokihan olin heti mukana vaikken tänä vuonna festareille olekaan menossa. Ideana tässä oli siis, että jokainen osallistuja valitsee festarin, josta ottaa inspiraatiota niin meikkiin kuin hiuksiinkin ja haastepostaus julkaistaan sitten sillä viikolla kun ko.festarit ovat. Tällä kertaa meillä ei ollut lainkaan sponsoreita mukana, mikäli oli siitä mukavaa, että nyt sai täysin vapaat kädet toteuttaa itseään. 

/Osa meikissä ja hiuksissa käytetyistä tuotteista saatu pr-näytteenä./

Itselleni valinta oli helppo ja ilmiselvä:

lähde: http://www.ilosaarirock.fi/2018/
eli tokikin täällä Joensuussa 13.-15.7. järjestettävä Ilosaarirock, joka onkin ainoa isompi festari, jossa itse olen käynyt. (Minulta on siis jäänyt festaritelttailut välistä, koska olen aina ihan omassa sängyssä majoittunut - parhaimmillaan kun olen asunut vain parin korttelin päässä festarialueesta :D) Viime rokkailustani on kyllä jo aikaa viitisen vuotta, mutta useampana vuonna olen festaroimassa kyllä aikanaan käynyt.

Mitä sitten Ilosaarirock on minulle? Ensimmäiset asiat mitkä tulevat mieleen on aurinko ja tietysti nimestäkin löytyvä Ilo. (Ilosaarirock on aikanaan järjestetty aivan keskustan kupeessa olevassa Ilosaaressa, mistä nimikin juontaa juurensa, mutta jo kauan sitten paikka on vaihtunut Laululavan maastoon ihan vain koska pieneen Ilosaareen ei enää juhlijat ole mahtuneet. Ilosaaressa järkkäillään nykyisin samaan aikaan Ilovaarirock.)


Minulla oli selkeä mielikuva meikistä, jonka halusin tehdä ja onnistuinkin siinä melkoisen hyvin. Hiuksista minulla oli alunperin erilainen ajatus, mutta ihan vain ajan puutteen vuoksi nyhräsin ne nopeasti sivunutturalle, joka sekin olisi ihan kohtuullisen toimiva festarikampaus. (Olen ihan äärettömän huono hiusten kanssa!)Silmämeikinpohjustajana toimi Wet 'n' Wild, upeat oranssit luomivärit löytyivät vastoittain esittelemästäni Smashit Cosmetics luomiväripaletista. Silmien rajaamisen hoito Dependin eyeliner (jonka kulmakynällä väritin kulmat) ja essencen musta kajalkynä. Kasvot pohjustin Smashboxin primerilla, meikkivoide Lumenelta, peiteväri (sekä highlighter) Bronx Colors, irtopuuteri Dermosililta, poskipuna Milanilta ja NYX:n taupe-poskipuna hoito jälleen mainiosti varjostajan asemaa. Huulilla upean oranssi L'Oreal Paris huulipuna. Silmäkulmista löytyy essencen glitter-tähdet, jotka on kiinnitetty NYX:n glitterliimalla. Jostain syystä sain tällä kertaa hieman taistella irtoripsien kanssa, mutta kyllä ne sitten lopulta paikoilleen suostuivat menemään. Ja valitettavasti en tajunnut kiireessä ottaa kuvia sisätiloissa meikistä lähemmin eli joudutte nyt tyytymään vain noihin ulko-otoksiin.


Hiuksiin pientä säväystä antamaan kukka- sekä perhoskorut - tuo Geikuman perhonen on kylläkin oikeasti rintaneula, mutta toimii hiuksissakin ;) Ainahan pitää myös hitunen glitteriä olla elämässä, joten lisäsin hiuksiin jakauksen kohdalle ekoglitteriä (Glittershop.fi Surreal Silver ECO glitter).

Tähän loppuun vielä kevennyksenä minkälainen festarilookki minulla parina vuonna on ollut:


Aiotko sinä mennä tänä kesänä festareille ja minkälainen sinun festarilookkisi on tai olisi jos menisit?Kurkkaa myös muiden bloggaajien festarilookit (festari+julkaisuajankohta):
Meikkimonsteri (Tuska 25.6.)
Diary of a Shopaholic (Ruisrock 4.7.)
hannamaria (Suomipop 10.7.)
Life and Other Disasters (Pori Jazz 13.7.)
HennaV (Tomorrovland 16.7.)
Strokes of Color (Tammerfest 19.7.)

11 kommenttia:

 1. Hauska haaste! Festareilla on kyllä tullut pyörittyä, mutta meikin tai stailin osalta en voi kyllä omaa suoritustani kehua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kuvista näkee niin ei sitä itselläkään mitä kovin kummoista ole ollut rokkailuissa mukana - nyt kyllä jos rokkailemaan lähtisin niin glitter olisi ehdottomasti osa kokonaisuutta xD

   Poista
 2. Ihanan raikas ja kesäinen festarimeikki! :) nuo tähdet silmäkulmissa on kiva loppusilaus.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja kesäinen meikki. Mua ei nähdä tänäkään kesänä festareilla, ei sais edes uhkaamalla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mullakaan tällä hetkellä ole yhtään sellainen fiilis, että festaroimaan lähtisin vaikka olisi mahdollista :D

   Poista
 4. Sulle sopii tummat hiukset paremmin, tavallista tummempi meikkikin näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viileä blondi olisi varmaan parempi kuin mitä kuvissa näkyvä lämpöinen (=keltainen) blondi xD

   Poista
 5. Glitteri hiuksissä ja tähdet silmäkulmissa ovat juuri sitä mahtavaa festeri-tunnelmaa - kaunis meikki!

  VastaaPoista
 6. Tänä kesänä jää naapuri’kylän’ festarit QStock käymättä. Enpä kyllä osalliatu nyt muillekaan musakarkeloille. Hyvin kesäisellä lookilla niissä aina mennään! -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat