maanantai 23. heinäkuuta 2018

Liberokerho

Ajattelin teille hieman kirjoitella Liberokerhosta, koska huomasin ettei se ole kaikille Liberon vaippoja käyttävillekään tuttu juttu.

/postaus sis.mainoslinkkejä/


Kyseessä on siis tosiaan Liberon täysin maksuton kerho. Kerhoon kannattaa liittyä jo raskausaikana, koska saat koodin, jolla voit lunastaa itsellesi Liberolaukun (omani kävin Citymarketista aikanaan hakemassa). Vaikka itsekin jo raskausaikana kirjaudun kerhoon niin jotenkin synnytyksen jälkeen koko asia unohtui ja taisi muutamat koodit vaippapakkauksista mennä hukkaan; kannattaa siis Liberon vaippapaketit katsoa tarkkaan ja vaikka leikata koodit heti avaamisen jälkeen talteen. 


Koodit löytyvät vaippapakkauksen sisältä ja niillä voit ostaa pistekaupassa erilaisia tarvikkeita esim. vauvan vaatteita, tuttipulloja tms.

Itse olen tähän mennessä pisteillä lunastanut meille kylpyviitan (joka jää odottamaan vielä pikkuisen kasvamista, mutta tulee varmasti aktiiviseen käyttöön aikanaan) sekä Lindexistä tytölle bodyn (koodilla itselleen mieluisan bodyn sai veloituksetta tilattua Lindexin sivuilta).

Lisäksi kerhon jäsenille on luvassa kohdennettuja jäsentarjouksia ja etuja.

Jos et itse kerhosta innostu, mutta käytätte Liberon vaippoja niin ottakaa koodit ihmeessä talteen - varmasti löytyy joku joka näitä mielellään vastaanottaa :)


Onko Liberokerho sinulle tuttu ja oletko jo rekisteröitynyt?

8 kommenttia:

 1. Mä sain synnäriltä tuon laukun ilman koodeja. Liberovaippoja tuli käytettyä aika paljon, koska oli oikeasti hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko synnytyksestä jo pidempi aika? Meillä myös Liberot todettiin toimivimmiksi, joten päädyttiin niihin :)

   Poista
 2. Meillä Liberot edelleen käytössä. Enää en ole koodeja jaksanut keräillä mutta pojan ollessa pienempi kyllä kun sieltä sai kaikkea pienelle sopivaa lunastettua koodeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa koodit ottaa ylös, koska varmasti joku ilomielen ne ottaa vastaan! :)

   Poista
 3. Joo, tuttu juttu. Kurja ettei enää saa automaationa synnäriltä. Se oli kiva lisä. <3 (2013&2015)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kun on mainontaa eikä sitä saa kunnallisella puolella harrastaa.. :/

   Poista
 4. Minä ehdin saada neljä laukkua synnäriltä. Koodeja keräsin etenkin esikoisen ja toisen lapsen vaippa-aikana. Kaikenlaista duploa ja vaatetta tuli palkinnoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyödyllisiä tavaroita tuolla tosiaan saatavilla - ja voihan niitä lahjoja vaikka lunastaa ja antaa lahjaksi lähipiirille jos sattuu odottavia äitejä/vauvoja olemaan :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat