maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kuin transformers!

Bongasin Avonin valikoimista mielenkiintoisen puhdistustuotteen, jota ehdottomasti halusin testata ja pyysinkin sen vuoksi testiin:
Kyseessä on siis kiinteässä muodossa oleva puhdistusbalsami, joka sulaa ihon lämmössä öljyksi ja vettä lisätessä emulgoituu maitomaiseksi.


Itsehän käytän nykyään aina kaksivaiheista puhdistusta ja ensimmäisenä vaiheena on öljymäinen puhdistustuote, koska sillä saan meikit hyvin liukenemaan. Toisen vaiheen puhdistustuote vielä viimeistelee puhdistuksen. Periaatteessahan tässä on nämä kaksi puhdistusta samassa, mutta en siitä huolimatta ole osannut jättää tuota toisen puhdistustuotteen käyttöä pois :D


Tämä tuote liuottaa meikit yhtä tehokkaasti kuin muutkin öljymäiset tuotteet, koostumuksensa vuoksi on kuitenkin oikeastaan helpompi käytössä - ei tarvitse pelätä, että tuote livahtaisi käsistä pesualtaaseen.


Olen pyöritellyt tällä meikit pois myös silmistä eikä tämä ainakaan itselläni ole silmiä missään muotoa ärsyttänyt. Tuotteessa on miellyttävä raikas, ehkä hieman piparminttumainen tuoksu.

Pidän tästä tuotteesta kovasti ja voin lämpimästi suositella testaamaan!


Oletko sinä koskaan käyttänyt tämän tyylistä puhdistustuotetta tai onko tämä kyseinen tuote peräti sinulle entuudestaan tuttu?


/pr-näyte

11 kommenttia:

 1. Jälleen kerran täysin tuntematon / uudenlainen tuote minulle. Kuulostaa kyllä itse asiassa aika fiksulle tuotteelle :) Ihonpuhdistuksen päälle minäkin (onneksi) jotain ymmärrän, vaikka muuten kosmetiikka tuppaa olemaan vähän hepreaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan must-hankinta varsinkin, jos ei monivaiheisesta puhdistusrituaalista välitä :)

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta! Pitääpä kokeilla.

  VastaaPoista
 3. Onpa mielenkiintoisen oloinen tuote. Avon on merkkinäkin minulle lähes tuntematon. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen näihin tehnyt lähempää tuttavuutta vasta parin viime vuoden aikana ja ollut positiivisesti yllättynyt laatuun :)

   Poista
 4. Kaksivaiheinen puhdistus on ihan oma juttu ja Balmeista tykkään tosi paljon. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuo Avoninkin versio, Avonilla on monia kivoja jutskia.

  Ihanaa helleviikkoa <3

  VastaaPoista
 5. On tuttu, ensimmäinen purkki alkaa olla lopuillaan. Olen tykännyt kovasti ja uusi on tilauksessa.

  VastaaPoista
 6. Enpä ole tämän tyylistä tuotetta kokeillutkaan. :) Voisin luonnonkosmetiikan versiona kokeillakin, jos vain löytäisin sopivan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaa jos vastaavanlaisen satut luonnonkosmetiikan puolelta löytämään! :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat