lauantai 12. toukokuuta 2018

Rajaa, kiinnitä, korosta

Sain Dependiltä mielenkiintoisen trion testiin, josta loppujen lopuksi tykästyin jokaiseen:


Eyeliner Pro Sharp (ovh 7,90€)


Tussimainen rajauskynä, jolla saa helposti ja nopeasti niin ohuen ohuet kuin paksummatkin rajaukset silmiinsä. Lisäksi koostumukseltaan vedenkestävä, joten kestää niin kesäsateet kuin tarvittaessa kyyneleetkin.


Eyebrow Pencil Traingular (ovh 15,90€) löytyy kuudessa eri sävyssä: Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel & Taupe. Itselleni valitsin sävyn Dark Brown, jonka sivuilla sanotaan olevan lämminruskea sävy. Jos olisin tämän tarkemmin sävyä valitessa katsonut niin en sävyä olisi valinnut, koska itse olisin kuvitellut sävyn liian punertavaksi. Onneksi siis teinkin valintani vain Googlen kuvahaun perusteella, koska tämä on sävyltään juuri täydellinen minulle - ei todellakaan liian lämpöinen.


Kuten kuvasta näkyy niin en malttanut olla ottamatta tätä heti käyttöön ja tykästyinkin tähän heti alusta lähtien kovasti. Myöhemmin tuleva swatchkuva ei anna oikein oikeutta tälle, koska ei käteeni tarttunut oikein kunnolla - toimii kuitenkin kulmissa täydellisesti! Lisäksi tässä toisessa päässä on harja, jolla on helppo vielä kulmat käydä lävitse. Uusi lempparini kulmatuotteiden osalta ehdottomasti <3


Eyebrow Duo Styler (ovh 6,50€) sisältää vahakynän että peitevärin. Vahalla on tarkoitus kiinnittää ne itsepintaisimmatkin kulmakarvat paikoilleen ja peitevärillä (jonka nimi on hieman harhaanjohtava..) rajataan ja korostetaan kulmia. Tämän suhteen olin kaikista skeptisin, mutta loppujen lopuksi tykästyin kovasti ainakin tuohon vahapuoleen.


Kuvassa ylimpänä eyeliner, sen alla kulmakynä ja alimpana peiteväri - vaha on tosiaan väritöntä, joten ei näy iholta lainkaan.

Dependin tuotteita on saatavilla mm. heidän omilta verkkosivuiltaan, jossa on muuten toukokuun ajan tarjouksena postikuluttomuus kaikkiin tilauksiin!


Onko Depend sinulle merkkinä tuttu?


/pr-näyte

10 kommenttia:

 1. Ei vitsi, en ole tiennytkään, että Dependillä on muutakin, kuin kynsilakkoja. Olipa mielenkiintoinen tieto tämä. Aivan ihanaa ensimmäistä äitienpäivää ja ristiäisiä Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olin tietoinen, että kynsilakkojen lisäksi on kulmien ja ripsien kestovärejä, mutta näistä en itsekään tiennyt :)

   Kiitos <3

   Poista
 2. Haluaisin oppia käyttämään tussimaista rajauskynää. Ei kait se vaatisi kuin sitkeää harjoittelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika nopeasti käsi siihen tottuu, itse alussa muistan korjailleeni rajausta vanupuikon avulla kun ei vielä niin suoraa viivaa saanut aikaiseksi :D

   Poista
 3. Taas on yksi ässä hihassa, kun pitää miettiä tulevia lahjoja tuolle kauniimmalle osapuolelle.

  VastaaPoista
 4. Näppärää kun kaikki tarpeellinen löytyy samalta tuotesarjalta - vaikutttaa tosi hyvälle!

  VastaaPoista
 5. Enpä tiennyt, että depend tekee myös meikkejä! Vaikuttaa kivoilta :)

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Vuoden 2018 Lookfantastic Beauty Boxit

Kurkkasimme aikaisemmin mitä viime vuoden Bette Boxit sisälsivät ja tänään olisi sitten vuorostaan aika kurkata Lookfantasticin puoleen. It...

Luetuimmat