tiistai 31. heinäkuuta 2018

Pähkinäistä aurinkosuojaa

Sain Lushilta testiin tuotteen, joka on minun makuuni täydellinen yhtä varsin tärkeää seikkaa lukuunottamatta.


Sesame Suntan Lotion (ovh 13,95€/100g, 22,95€/250ml)
on kevyt ja viilentävä aurinkovoide tasaisen rusketuksen perään haikaileville. Sisältää mm. saksanpähkinälehteä, seesamiöljyä, luomukaakaovoita ja aloe veraa. Se miksi tämä on loistava rusketusta kaipaaville; seesamiöljy lisää ihon luontaista melaniinituotantoa. Tuote on vegaaninen.


Voide on rusehtavaa, mutta ei värjää ihoa. Imeytyy todella nopeasti eikä ainakaan omalla ihollani jää pyörimään. Parasta tuotteessa on ihana pähkinäinen tuoksu! <3


Syy mikä asia tässä ei ole omalle kohdalleni aivan täydellistä on suojakerroin; tämä sisältää matalan suojakertoimen SPF10 ja itse suosin vähintään SPF30 suojakerrointa ihan täällä Suomessakin (vaikka en herkästi palakaan).


Meinasin pitää tämän itselläni jo tuon ihastuttavan tuoksun takia, mutta lopulta päädyin antamaan tämän ystävälleni, joka ehdottomasti on enemmän tuotteen kohderyhmää ja hän tykästyi tähän täysillä; kosteuttaa, tuoksuu hyvältä ja rusketus näyttää tämän kanssa hyvältä. Hänkään ei suosittelisi herkästi palavalle iholle, mutta rusketusta haikailevalle täyden kympin tuote!


Minkälaista suojakerrointa sinä suosit?

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä. Täytyykin vinkata tästä yhdelle ystävälleni:)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa täsmätuotteelta minulle. ☺️ Tuosta taitaa vaan uupua vedenkestävyys? -Katta/Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota en tullut muuten edes huomioineeksi, mutta koostumuksen puolesta veikkaisin ettei ole vedenkestävä - selvitän vielä asiaa :)

   Poista
 3. Enpä uskaltaisi omalla ihollani kokeilla, paras turvautua vain vahvoihin suojakertoimiin. Tai muuten tuloksena on erittäin vahva punoitus - mikä ei ehkä ole niinkään tavoiteltavaa.;) Saati terveellistäkään. Olishan se sellainen syvä rusketus kieltämättä kiva, mutta iholaadullani jääköön haaveeksi vain.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkästi palavalle tämä ei tosiaan ole paras vaihtoehto, Lushilta löytyy kyllä palan muodossa SPF30-aurinkotuote..

   Poista
 4. Oi miten ihanan kuuloinen tuote! Itse en käytä aurinkotuotteita, vaikka pitäisi, mutta tällainen olisi ihan kiva itsellenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti aurinkosuoja käyttöön jos auringossa vietät aikaa - ja sitähän suositellaan käytettäväksi vaikka ihan kaupungillakin käyskentelisi.. :)

   Poista
 5. Ihanan kuuloinen tuote :) Harmikseni oon itse erittäin allerginen pähkinäisille tuotteille :/

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat