tiistai 17. heinäkuuta 2018

Perhosia & merenneitoja

Sain pari ihastuttavaa juttua tyttöselle testiin Seiklus:lta (verkkokauppa toimii Facebookissa), joista toisen jo jemistin oman käyttööni - kunhan pikkuinen hieman kasvaa niin ehkä luovutan sitten tyttöselle :D

/tuotteet saatu pr-näytteenä/


Ulkona otettu kuva hävitti perhosesta värit, Getkuman verkkokaupasta löytyy paremmat kuvat tästä upeasta Creativity-perhosesta.


Getkuman valikoimista löytyy tämä ja muita upeita käsin tehtyjä perhoskoruja. Tämä kyseinen ihanuus on rintakoru, mutta taipuu myös muuhunkin, kuten voitte katsoa täältä. (Jos rintakoru ei ole sinun juttusi niin no hätä, valikoimissa on myös mm. kaulakoruja, korvakoruja yms.)


Lisäksi jos et niin välitä verkkokaupoista vaan haluaisit tuotteita livenä hypistellä niin sekin onnistuu, myynnissä näitä on tällä hetkellä ainakin CC Naantalissa sekä Lumoava Koti -putiikissa Tikkurilassa. Suositushinta Suomessa on 21€.

Ja jos sinulla itselläsi sattuu olemaan oma kauppa tai sellainen on suunnitteilla niin näitä on mahdollista saada jälleenmyyntiin, Seiklus toimii maahantuojana näille upeuksille joten rohkeasti vain yhteyttä!

Toinen kaunistus vaatii vielä kehykset päästäkseen oikeuksiinsa:


Jocokids-julisteen aiheena on merenneito ja kukapa näitä kaunottaria voisi vastustaa? (Tällä hetkellä kaupasta ei tätä löydy, mutta kaunis prinsessa-, ninja- ja supersankari-julisteet löytyvät 15€ hintaan.)

Musta-valkoisuutensa vuoksi tämä sopii myös sisustukseen kuin sisustukseen ja mieheni heitti myös hyvän idean kehiin; halutessaanhan tämän voisi vaikka lapsen kanssa yhdessä värittää - näin seinälle saisi uniikin mestariteoksen, jonka teossa mukana lapsi itsekin on ollut!


Ei lainkaan huono idea vai mitä? 


Perhoset ja merenneidot - ovatko ne IN vai OUT? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat