lauantai 14. heinäkuuta 2018

Sinkkivoiteen käyttö

Meille on kertynyt useampikin tuubi sinkkivoidetta ja koska sitä ei aivan älyttömästi ainakaan tällä hetkellä tyttösellä kulu niin ajattelin listailla teidänkin iloksenne tänne vinkkejä mihin kaikkeen sitä voi käyttää..


- Se ehkä tutuin käyttötarkoitus on toki vaippaihottuman hoito ja ennaltaehkäisy, lisäksi sitä voi käyttää muuallekin ärtyneen ja punoittavan ihon hoitoon.
 - Joskus itse olen kokeillut tätä myös näpyille (en kyllä huomannut, että olisi itselläni erityisen hyvin toiminut tai ehkä vain en ollut tarpeeksi pitkäjänteinen käytön suhteen?), pitkäaikaisessa käytössä tällä on myös aknearpia vaalentava vaikutus (toimisikohan muuten tuohon minun leikkaushaavaankin? :D).
- Käyttötarkoitus, jonka itse olen missannut, mutta jota ehdottomasti pitää testata; ihokarvojen ajelun jälkeen näppyjen ennaltaehkäisyyn (sopii myös intiimialueelle) - itselläni nimenomaan bikiniraja ärtyy todella herkästi enkä nykyisin shaveria uskallakaan sinne edes näyttää.
- Jotkut ovat kokeneet tämän tehokkaaksi myös huuliherpeksen hoidossa - itse testasin tätä eilen kertaalleen eikä tämä ainakaan ihmeparannusta saanut aikaan, mutta vaatii ehkä useamman testailun alleen..


Meiltä löytyy tosiaan tällä hetkellä kolmen eri merkin sinkkivoidetta; Ainu, Pirkka ja Natusan Baby. Kaikki kolme ovat hajusteettomia ja käyttötarkoituksena on rauhoittaa ja viilentää ärtynyttä ihoa.


Koostumuksissa on hieman eroa, näistä kaikista voidemaisinta on Natusan ja ehkä "tönköintä" Ainun voide, käytössä kuitenkin kaikki levittyivät mielestäni iholle hyvin.


Täytyy sanoa etten näiden väliltä eroja koostumuksen lisäksi oikein löytänyt vaan kaikki kolme ovat meillä toimineet yhtä hyvin niin käytettävyyden kuin toimivuudenkin osalta.

Onko sinulla hihassasi vinkkejä mihin kaikkeen muuhun sinkkivoidetta voisi käyttää ja/tai onko kokemuksia kuinka se on toiminut edellä mainituissa käyttötarkoituksissa?

/osa tuotteista saatu pr-näytteenä

11 kommenttia:

 1. Ainu on tosi hyvä talvella käsivoiteena!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytät varmaan yöllä ja laitat puuvillahanskat päälle ettei sotke lakanoita? :)

   Poista
  2. Käytän illalla ja puuvillahanskat käteen :)

   Poista
 2. Me käytettiin sinkkivoidetta vauvan jalanjälkien tallentamiseen eli musta pahvi, vauvan varpaat sinkkivoiteeseen ja painetaan pahville. Päälle talkkia ja suihkaus hiuslakkaa ☺️ Ei vaarallisia aineita pikkuisen iholle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkeistä, meillä on tuubi sinkkivoidetta, jolle ei ole oikein keksitty käyttöä.

  VastaaPoista
 4. Meillä sinkkivoide pelasti ensimmäisen kesän. Todella ärjy vaippaihottuma pysyi kurissa.

  Itse käytän tätä vähän kaikkiin hiertymiin. Auttaa hyvin pyöräillessä satulan tuomiin ärsytyksiin.

  VastaaPoista
 5. Hyviä vinkkejä! Meillä kuluu sinkkivoidetta todella vähän ja tuo jalanjäljen painamisvinkki oli huippu. Taidanpa ottaa sen testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tästä syystä näitä on mukava kirjoitella, koska aina joltain lukijalta löytyy vielä joku lisävinkki, jota itse ei ole hoksannut :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Kirjapalveluiden ystävät huomio!

 *)mainoslinkki Koska meillä on taloudessa kaksi kirjojen ystävää, joista toinen ei vielä osaa lukea, on kirjapalvelutkin kovassa käytössä. ...

Luetuimmat