keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Magneettinen katse

Tänään esittelyssä hieman meikkiä sekä irtoripset, joiden arvelisin monia kiinnostavan jo ihan uteliaisuuttaan..

/tuotteet saatu pr-näytteenä/


Sain ranskalaisesta Christian Breton -sarjasta niin meikki- kuin ihonhoitotuotteitakin, tänään keskitytään meikkituotteisiin. Mutta ensin muutama sana sarjasta, koska itse olen kiinnostunut hieman aina kuulemaan mitä sarjan taustalla on..

Kyseessä on tosiaan ranskalainen arvostettu laatukosmetiikkasarja itseään ja omaa ikäänsä arvostaville naisille. Sarjan perusarvot ovat yksilöllisyys, pysyvyys sekä ikääntymisen kunnioittaminen. Kansainvälisesti tunnetulla ja arvostetulla sarjalla on yli 20 vuoden historia ja asiantuntemusta taustallaan.


Meikkituotteista testiin sain kaksi luomiväriä sekä huulikiillon;
luomivärit sävyissä Rose & Harmony (ovh 24€/kpl) ja huulikuullon sävyssä Strass (ovh 21€).


Ensiajatukseni luomiväreistä oli, että pinkki on aivan ihana, mutta eihän se nyt tuon toisen kanssa sovi yhteen.. Huulikiillon sävy miellytti silmää jo pakkauksessaan. Mutta kuinkas sitten kävikään..


Päätin rohkeasti testata luomivärejä kimpassa, koska "eihän se ota jos ei annakaan" ja yllätyin erittäin positiivisesti. Ensinnäkin luomivärit ovat koostumukseltaan pigmenttisiä ja ihanan kevyesti levittyviä - ja vaikka kuvittelin muuta niin nämä kaksi sävyä sopivat keskenään ihan täydellisesti (Instagramista voi yrittää kurkkia miltä lopputulos näytti). Ensimmäisellä kerralla levitin Rosen koko luomelle ja käytin Harmonyä ikäänkuin varjostukseen - perfect! Seuraavalla kerralla vaihdoin paikkaa ja totesin erittäin toimivaksi myös näin.

Rakastuin palavasti varsinkin tuohon Rose-sävyyn - juuri tuollaista kaipasinkin luomiväreihini <3


Huulikiilto on sävyltään aivan niin ihana kuin kuvittelinkin ja on huulilla ihanan kevyt, melkein kuin huulilla ei mitään olisikaan (paitsi sellainen mukavan kosteutettu tunne). Ei siis ole lainkaan tahmainen mitä tunnetta monet inhoavat! Sävyvaihtoehtoja löytyy melkoisen runsaasti, mutta esim. tämä sävy varmasti melko monille sopii ja vaikka tuossa pientä kimallusta on mukana niin ei ne huulilla mitenkään erityisen voimakkaasti tule esille - älä siis kavahda niitäkään.


Meikkejä enemmän odotin vielä mielenkiinnolla MAGNEETTIRIPSIÄ. Kyseessä on siis irtoripset, jotka kiinnitetään liiman sijasta magneetein. Koska magneetti vaatii aina vastakappaleen niin nämäkin ovat siis kaksi osaiset; toinen osa tulee oman ripsirivistön alle ja toinen päälle.


Itselleni sain ripsistä testiin 010 Evening Star (ovh 29,90€), jotka ovat näyttävät olematta kuitenkaan aivan överit :D (valikoimista löytyy kolme vaihtoehtoa, joista nämä ovat ne "keskiverrot" eli löytyy näitä hieman hillitymmät sekä näyttävämmät). Sain mukaan myös muoviset pinsetit (ovh 5,90€), jotka ehdottomasti kannattaa myös samalla napata ostoskoriin mikäli et jo sellaisia omista! Itsehän nämä saadessani ajattelin, että onhan minulla irtoripsiä varten jo METALLISET pinsetit, mutta testatessa huomasin varsin nopeasti miksi muoviset ovat aikalailla ehdottomat ;D


Magneettiripset ovat itseäni kiehtoneet siitä lähtien kun näistä ensimmäisiä mainintoja näin, kuitenkin rehellisyyden nimissä on sanottava etten todennäköisesti olisi näitä tullut itse hankkineeksi testiin, koska uteliaisuudesta huolimatta suhtauduin näihin hieman skeptisesti.. Pohdin ensinnäkin sitä kuinka ne saa kunnolla paikoilleen (noh, tämä osuikin aika oikeaan :D), ovatko nämä painavat ja kuinka nämä saa irroitettua - vahingoittuuko omat ripset.

Ripsien paikoilleen laittaminen vaatii todellakin harjoittelua, harjoittelua ja vielä kerran harjoittelua eikä tätä kannata tosiaankaan tehdä kiireessä tai pinna kireällä. En siis saanut molempia ripsiä nätistä paikoilleen minkä vuoksi minulla ei ole kuva-aineistoa teille ripsistä jakaa. Jos paikalleen laittamista ei huomioida niin muutoin nämä ovat keksintönä kerrassaan loistava varsinkin teille, ketkä usein irtoripsiä harrastatte (saattekin varmasti nämä minua kätevämmin aloilleen..). Nämä eivät tunnu lainkaan painavilta ja hyvin aseteltuna ripset voi oikeastaan unohtaa, myös poisto on yllättävänkin helppoa eikä tuntunut omia ripsiä rasittavan! 


Itseäni ainakin hieman mietityttää ripsiliimat vaikka ne kuinka ihoystävälliseksi onkaan kehitetty, magneeteista en usko haittaa olevan (päinvastoin, magneettejahan käytetään jossain hoitomuotonakin..) ja toisaalta itse koen näiden rasittavan omia ripsiä vähemmän kuin perinteiset irtoripset liimoineen. 

Kenelle näitä suosittelen? Irtoripsien vakikäyttäjille, veikkaan teidän kohtuullisen nopeasti oppivan kuinka nämä saa kätevästi paikoilleen. Jos olet vasta-alkaja irtoripsien maailmassa niin en ehkä suosittele näistä aloittamaan tai ainakin kannattaa tiedostaa se etteivät nämä tosiaan itsekseen sinne silmiin asetu vaan vaatii omat jipponsa.

Itsekin yritän vielä ahkerasti jatkaa harjoittelua josko nämä saisin täydellisesti asettumaan aloilleen :)


Oletko sinä testannut magneettiripsiä?

16 kommenttia:

 1. Todella kauniit luomivärisävyt <3

  VastaaPoista
 2. Muakin kiinnostelee nuo, koska en osaa asemoida tavallisia irtoripsiä tai tupsuja paikalleen. Videoilla homma näyttää tosi helpolta, mutta käytännössä tuskin on ihan niin simppeliä. Vähän myös pelottaa aina silmän lähellä häärääminen jonkin työkalun kanssa, varmaan tökkäisin itseäni silmään noilla pinseteillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän pinsettejä normi-irtoripsienkin kanssa enkä ole kertaakaan silmiini niillä osunut :D

   Poista
 3. Upeita luomivärejä. En ole testannut, eikä ole tarvetta, kun en käytä edes irtoripsiä. Irtoripsitupsuja sen sijaan suosin jos haluan hivenen juhlavamman silmämeikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin tässä jokunen aika sitten kaappeja siivotessani vanhoja irtoripsitupsuja, jotka oli unohtuneet kaapin perukoille, voisi ehkä ottaa käyttöön joskus :D

   Poista
 4. Magneettiripset on periaatteessa tosi mielenkiintoinen keksintö, mutta harmillisen usein ne ripset jää tosi luonnottoman näköisiksi, mitä oon videoita ja kuvia katsellut noista :/ Mutta varmasti noikin kehittyy koko ajan, jolloin laittamisesta tulee helpompaa ja lopputuloksesta luonnolliseman oloinen!

  VastaaPoista
 5. Noi magneettiripset kuulostaa kyllä jänniltä! Mie en saa perusliimattaviakaan ripsiä pysymään paria minuuttia kauempaa, joten en uskalla ajatellakaan, millainen tappelu tulisi magneettien kanssa :D

  VastaaPoista
 6. Enpä ole kuullutkaan magneettiripsistä. En kyllä heti säntää ostamaan luettuani kokemuksistasi. Tekisi mieli kyllä koleilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti hyödyntää mikäli jossain testausmahdollisuus tulee vastaan - ja voihan olla et sulta onnistuu ripsien laittaminen heti ensimmäisellä kerralla :)

   Poista
 7. Kuinka montaa sävyä voi maailmassa olla luomiväriä?? Näin miehenä ei pysty ymmärtämään läheskään aina tätä meikkimaailmaa...

  VastaaPoista
 8. Tämä Christian Breton -sarjasta on minulle aivan tuntematon, mutta luomivärien sävyt näytti ihanilta. Olisin kaivannut kuvaa magneettiripsistä silmissä, vaikka laitto ei ihan onnistunutkaan. Olen monesti lukenut, että magneettiripset ovat tosi hankalat laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla verkkokaupan sivuilla on hyvät kuvat ripsistä, kannattaa sieltä käydä katsomassa :) Instagramiin tulee kyllä kuvaa mikäli noiden kanssa vielä onnistaa :D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Jeju tangerine

*)mainoslinkki Tänään iholle ihanaa mandariinin tuoksua: * Esfolio Jeju Tangerine Body Lotion (ovh 9,90€/500ml) on ihoa kosteut...

Luetuimmat