torstai 12. heinäkuuta 2018

Sydäntensärkijä

Tänään esittelyyn pääsee kesäkuussa Oletkaunis-verkkokaupasta ostamani sydäntensärkijä.

/postaus sis.mainoslinkkejä/ Itse kiinnostuin brändistä ihan jo sen vuoksi, koska en ollut koskaan aikaisemmin tähän edes törmännyt! Kyseessä on suomalaistaustaisen Anita Rincónin vuonna 2016 perustama värikosmetiikkayritys, joka on erikoistunut yhteistyökokoelmiin yhdessä suosituimpien meikkitaiteilijoiden, kauneusgurujen ja some-vaikuttajien kanssa. 


Heartbreaker-luomiväripaletista löytyy 12 upeaa runsaspigmenttistä luomiväriä neljässä eri koostumuksessa; matta, satiini, helmiäinen ja metalli. Tuote on myös vegaani.

Ja kuten varmasti huomasittekin niin joukosta löytyy myös Helsinki-niminen luomiväri! ;)


Paletissa on mukana kohtuullisen neutraaleja sävyjä sekä muutama räväkämpi kaveri - itsehän toki iskin silmäni ensimmäisenä näihin räväköihin väreihin :D


Pigmenttiä näistä todellakin löytyy ja häivyttyvyys on aikalailla täydellistä luokkaa. Ensimmäisenä itselläni testiin sävyistä pääsi kaksikko Valentine + Cupid - tämän meikin voit halutessasi kurkata Instagramin puolelta. (Kuten huomaa niin hieman räväkämmilläkin sävyillä saa helposti myös arkeen sopivan meikin aikaiseksi - tai omaan silmääni tuo ei ainakaan lainkaan liian överi ollut ihan normaaliin lauantaipäivään xD)Oletko sinä aikaisemmin törmännyt ko.tuotemerkkiin?


15 kommenttia:

 1. Tosi kauniit sävyt! En ole tähän törmännyt aikaisemmin, mutta nyt heräsi kiinnostus. Pitää käydä kurkkimassa verkkokaupassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulituotteita oli aika laajasti, mutta tämä oli ainut luomiväripaletti - toivottavasti valikoima vielä tuosta laajenee :)

   Poista
 2. Onpa kivan näköinen paletti vaikka Cupid pomppaakin silmään muista, kun on sen verran räväkämpi :).

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana paletti! Just tollasista sävyistä tykkään<3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköinen paletti! <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita värejä :) Luonnollisia.

  VastaaPoista
 6. Siinä on jollakulla välähtänyt tuotteiden nimeämisessä. Hauska idea.

  VastaaPoista
 7. Oo! Mielenkiintoni heräsi suomalaisperäisyydestä ja vegaaniudesta. Itse en ole kummoinen meikkaaja, mutta kauniilta näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulituotteita tosiaan myös laajasti oli valikoimissa jos enemmän tykkää huuia korostaa :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat