tiistai 22. toukokuuta 2018

Meikkaamaton vaikutelma?

*)mainoslinkki

Pitihän sitä itsellekin hankkia paljon kehuttu Lumenen uutuusmeikkivoide testiin, varsinkin kun olen aikaisempiin kokeilemiini Lumenen meikkivoiteisiin ollut varsin tyytyväinen. Kyseinen meikkivoidehan on toki:


joka lupaa antaa kuultavan kauniin luonnollisen lopputuloksen.

(Tämän muuten herkästi nimen perusteella saattaa sotkea toiseen Glow-meikkivoiteeseen, joka käsittääkseni on tätäkin kevyempi peittoisuudeltaan. Katso siis tarkkaan, että nappaat oikean Glow:n itsellesi :))


Sävyjä on käsittääkseni kuusi, joista nappasin itselleni vaaleimman; 1 Porcelain. Jos sävyn valinta epäilyttää niin kannattaa livenä käydä sävyä kokeilemassa, Lumenen tuotteitahan varsin laajasti löytyy kivijalkamyymälöistäkin.


Sävyltään meikkivoide on minulle sopiva ja peittoisuutta tässä on juuri sen mitä haluankin; tasoittaa hieman ihon epätasaista sävyä, enemmän peittoa vaatiin kohtiin lisään erillisen peitevoiteen. Itse tykkään meikkivoiteet kiinnittää kevyesti vielä irtopuuterilla, mutta ilman sitäkään tämä ei mielestäni jää iholla mitenkään häiritsevästi kiiltämään tms.


Erittäin hyvän meikkivoiteen Lumene on jälleen saanut kehiteltyä, en ole aivan varma vielä nouseeko aiemman suosikkini Blur-meikkivoiteen ohitse, mutta hyvin lähellä kannoilla vähintäänkin hipoo.


Eli kyllä itsekin lämpimästi suosittelen testaamaan mikäli kuvaus kuullostaa siltä mitä meikkivoiteelta kaipaat - toki jos haluat täyden peiton ja mattaisuuden niin tällöin tämä ei välttämättä ole se oikea valinta :D


Oletko sinä jo testannut tätä tai mitä mieltä olet yleensä ottaen ollut Lumenen meikkivoiteista aikaisemmin?

9 kommenttia:

 1. Lumenen tuotteet vaan on tosi toimivia. Kiva postaus.

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään tästä tosi paljon, mutta nyt kesällä oma suosikkini arkeen on vieläkin kevyempi saman sarjan CC. :) Mutta jos iltameikkiä väsään, niin tämä on parhautta. :)

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään myös Lumenen meikkivoiteista ja niitä ainoastaan käytänkin. Tämä kuulostaa kivalta kesämeikkivoiteelta!

  VastaaPoista
 4. Tää on mulla ostoslistalla :)

  VastaaPoista
 5. Taidankin testata tämän seuraavaksi, tosin juuri ostin CC-tuolapakkausksen :) kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat