perjantai 16. kesäkuuta 2017

Poskipunaa varjostukseen

Itselläni on jo pitkään ollut käytössä yksi puuterimainen tuote varjostukseen, jonka nyt päivitin vastaavanlaiseen tuoreempaan kappaleeseen. Kyseessä on POSKIPUNA :D


NYX Blust Taupe (ovh 7,80€)
(vasemmalla uusi ja oikealla vanha versio)


Olen alkuperäisen version ostanut ehkä joskus 3-4 vuotta sitten itselleni muistaakseni Karkkipäivän Sannin tätä hehkutettua loistavaksi varjostusväriksi. Kovinkaan paljoa en kulumaa ole saanut aikaiseksi vaikka tuote on tosiaan päivittäin käytössä ollut :D Enkä siis tosiaan uutta laittanut tilaukseen sen vuoksi, että vanha olisi loppumassa vaan koska alkaisi olla vaihdon aika.


Pakkauksen lisäksi myös itse tuote on hieman erilainen; vanhassa mallissa pinta oli hieman kuvioitu kun taas uusi on sileä. Arvelisin myös koostumuksessa sekä värissä pientä eroavaisuutta olevan.


Swatchauksessa alempana uudempi ja ylempänä vanhempi.


Vaikka uudempi näyttääkin tummemmalta niin en ole käytössä huomannut, että tämä jättäisi liian tummaa jälkeä vaan toimii varjostukseen mielestäni yhtä hyvin kuin vanhempikin versio.


Minkälaista tuotetta sinä käytät kasvojen varjostukseen vai skippaatko tämän kokonaan?

4 kommenttia:

 1. Tämä voisi olla seuraavana hankinta listalla, näyttää tosi neutraalilta ja luonnolliselta tuo jälki :) osaatko muuten sanoa, että onko beautybay:stä turvallista tilata tänne Suomeen? Olen lukenut vähän ristiriitaisia arvioita kyseisen kaupan luotettavuudesta joten ajattelin kysäistä, kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen BeautyBay:sta tilannut useamman kerran ilman mitään ongelmia. Viimeksi itseasiassa viime kuussa Morphen tyhjän paletin (https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/06/toukokuun-kosmetiikkaostokset.html). Eli itse pidän kyllä ihan luotettavana paikkana :)

   Poista
 2. Skippaan varjostuksen, olen vaan liian vanha osatakseni niin uusia kuvioita. :) Nyxin muuten poskipunat on joka pv käytössä. Ihanaa viikkistä Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vanhakin koira voi uusia temppuja oppia ;)
   Samoin sinne <3

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat