perjantai 18. syyskuuta 2020

Glitter Primer

Julkaistu alun perin 6/2017
*)mainoslinkki

Minulla on jo jokusen tovin ollut mielessäni, että jonkin sortin glitterliima tai vastaava tulisi hankkia, että pääsisi glittereillä leikkimään. eleven-tilaukseen se sitten vihdoinkin lähti mukaan:


* NYX Glitter Primer (10,50€/10ml)
Olin tästä tainnut ehkä yhden tai pari kokemusta ennakkoon lueskella, joten hieman sokkona nappasin mukaan ja toivon tämän olevan yhtä laadukas kuin mitä NYX:n muutoin olen tähän mennessä kokenut olleen.

..että saisin primeria testattua niin tokihan samaan tilaukseen lähti mukaan myös glitteriä:


jossa tyydyin tällä kertaa yhteen sävyyn vaikka useampi olikin jossain vaiheessa ostoskoriin klikattuna mukaan. Järki kuitenkin voitti; enhän tiennyt tykkäisinkö edes tuotteesta :D

No kuinka se sitten toimi;


Glitter Primer tosiaan jää iholla nahkeaksi mihin sitten glitterkin oikein mukavasti tarttuu - ilman primeria glitteriä ei iholle juurikaan saa tarttumaan ja ne muutaman hippuset mitkä tarttuvat, karisevat kyllä hyvin nopeasti pois.


Kumpainenkaan tuote ei siis missään nimessä ollut huti ja primer varsinkin on osoittautunut ehdottoman nappi ostokseksi - se pääsi erään toisenkin tuotteen kohdalla testiin. Kannattaa seurata blogia niin kuulet mistä on kyse ;)


Onko sinulla suosituksia hyvistä glitter primereistä/liimoista tms.?

4 kommenttia:

  1. elfin Glitter Primer on kans kyllä tosi huippu! Kestää ikuisuuden kasvoilla, muta on helppo poistaa :) Ihan loistavaa ja edullista vieläpä! :) Vaikka eihän nää NYXitkään kalliita ole. :)

    VastaaPoista
  2. Oi wau, ois tädeille mahtis Tubeconiin <3 Ihqua päivää Mira <3

    VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Piercing

 Olen ikuisuuden pohtinut uutta lävistystä ja viime viikolla sitten vihdoin se toteutui - ja vieläpä kahdella eri lävistyksellä! Underground...

Luetuimmat