tiistai 3. heinäkuuta 2018

Rauhoittavaa ihoterapiaa

Tästä naamiosta minun on ollut tarkoitus kirjoitella jo vaikka kuinka kauan, mutta en ole varma onko tämä poistunut myynnistä, koska ei enää ainakaan Waku-Organicsin sivustolta löydy tai muualtakaan suomenkielisiltä sivustoilta. Kirjoitellaan kuitenkin kokemuksia, koska ulkomaisilla sivustoilla näyttäisi vielä olevan valikoimissa..

Tuote saatu pr-näytteenä, postaus sis.mainoslinkkejä.


Kyseessä on siis Aubrey Organics:n Hydrating Mask.


Kyseessä on rauhoittava, kosteuttava ja kiinteyttävä naamio kasvoille.


Ennen käyttöä tätä suositellaan ravistamaan, koska muutoin ensimmäisenä saattaa nestettä tirahtaa kädellä - testattu on! :D


Koostumukseltaan tämä on kevyen rouheaa ja näin ollen koen tämän myös kevyesti kuorivaksi. Naamion huuhtelun jälkeen iho tuntuu selkeän kosteutetulta ja pehmeältä - ei kuitenkaan rasvaiselta.


Erittäin kiva luonnonkosmetiikan naamio, joka sisältää myös Leaping Bunny -merkin eli on täysin eläinkokeeton.

Lisäys:
Jos kiinnostuit tästä naamiosta niin tätä vastaava tuote on Aubrey AHA Mask (joka muuten on tällä hetkellä hyvässä tarjousessa: 12,90€ (norm.hinta 25,80€)!), tämä kyseinen esittelemäni naamio on tosiaan poistunut valikoimista.


Mitä sinulle merkitsee kosmetiikan eläinkokeettomuus?

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvälle :) Eläinkokeita ei tarvita enää kyllä mihinkään, sillä vaihtoehtoja kokeille löytyy ja eläinkokeet on osoittaneet jo monta kertaa, etteivät aina pidä ihmisillä paikkansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni nämä eläinkokeettomat tutkimusmenetelmät ovat luotettavampiakin, joten siinäkin mielessä erikoista, että jossain edes eläinkokeita vielä halutaan jatkaa.. Käsittääkseni L'Oreal on kehittänyt hyvät menetelmät, joita kai vieläpä veloituksetta tarjoaa muidenkin käyttöön, että kynnys eläinkokeista luopumiseen olisi mahdollisimman matala. (eli vaikka L'Oreal nähdään usein pahiksena niin kyllä tuollainen jätti jossain asioissa aika super voi olla ;D)

   Poista
 2. Hauskan näköinen toi koostumus! Kyllä siihen eläinkokeettomuuteen kiinnittää yhä enemmän huomiota kun vaihtoehtoja nykyisin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pian päästäisiin täysin eläinkokeettomuuteen ainakin kosmetiikan saralla :)

   Poista
 3. Mä ostan EU:n sisältä kosmetiikkani, joten niitähän ei ole testattu eläimillä. Tästä voisi mennä sitten edelleen siihen, ettei käyttäisi niiden brändien tuotteita jotka kauppaavat tuotteitaan myös Kiinassa mutta siihen en ole lähtenyt. Sen verran tarkka kuitenkin olen, etten tilaa EU:n ulkopuolelta kosmetiikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon myöskin pyrkinyt viime aikoina keskittämään ostokset Suomeen (ihan jo kannattaakseni suomalaisia yrityksiä) tai ainakin EU:n sisäpuolelle, mutta en tosiaan ole lähtenyt boikotoimaan yrityksiä, jotka vievät tuotteitaan Kiinaan.

   Poista
 4. Tämä vaikuttaa kivalta! Itselläni on ollut kyseisen tuotemerkin muita tuotteita, eikä niitä käy moittiminen. Luonnonkosmetiikka on muutenkin ihan parasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikan puolelta löytyy kyllä nykyisin mielettömän kattavasti kaikkea ihanaa :)

   Poista
 5. Mä rakastan naamioita. Ostan vaan tuotteeni mielellään kivijalkamyymälöistä palvelun ja liikkeiden tukemisen puolesta. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma onko Aubreyn tuotteita Suomessa missään kivijalkamyymälässä..? Mutta jos jenkeissä olet nyt käymässä (katsoinko Instasta oikein?) niin kannattaa sieltä näitä tuotteita tiirailla! :)

   Poista
 6. Ihanat kuvat! Aybreyllä on tosi laadukkaita tuotteita ja on kyllä yksi parhaimpia luonnonkosmetiikan merkkejä ihonhoitotuotteiden saralla ja muuten hiustuotteetkin on loistavia.

  Ihanaa viikon jatkoa <3

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat