sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Smashit

Olen jo jonkin aikaa haikaillut lämpimiä värejä sisältävästä paletista ja kun selailin Cocopandan * sivuja niin sieltähän sellainen silmiini osuikin..


Smashit Cosmetics on käsittääkseni ruotsalainen brändi ja vaikka tuotteeseen onkin painettu "Made in China" niin löysin tiedon, että tuotteet olisivat eläinkokeettomia. Luomiväripaletteja löytyy tosiaan monia erilaisia ja kaikille varmasti mieluisa, itse valitsin Mix 7, joka tosiaan sisältää varsin laajan setin niitä lämpimiä sävyjä:


Swatchausta en tästä paletista lähde tekemään ja syyn varmasti ymmärrätte hyvin; tästä löytyy nimittäin peräti 35 luomiväriä!


Paletista löytyy myös niitä vaaleampia sävyjä, mikä on kätevää kun ei tarvitse erikseen vaaleita sävyjä muualta metsästää meikkiä tehdessään.


Itselleni merkki oli tosiaan entuudestaan uppo-outo, mutta sen verran tietoa löysin, että uskaltauduin paletin itselleni tilaamaan - näitä oli erittäin pigmenttisiksi kehuttu ja sitä nämä tosiaan ovatkin!


Paletti itsessään on muovinen ja kevyt, mikä antaa kieltämättä kyllä varsin halpisfiiliksen paletista - enkä voi sanoa olleeni riemuissani kun huomasin tuon "Made in China" -tekstin. Tästä tuli ehkä Morphen luomivärit mieleen niin paletin kuin luomivärien laadunkin osalta.


Vaikka fiilis paletista ei ollutkaan super niin itse luomivärit eivät onneksi aiheuttaneet pettymystä; pigmenttiä on vaikka muille jakaa! Luomivärit pöllyävät jonkin verran levitettäessä, mutta en itse koe tätä ongelmana, koska teen silmämeikin aina ennen pohjameikkiä ja pyyhin karisseet luomivärit silmämeikin teon jälkeen pois - niitä aina silmänalusilta löytyy..


Hintaa paletilla on 31,50€, mutta itse maksoin tästä ehkä vain noin kolmanneksen - paletti oli hyvässä tarjouksessa minkä lisäksi satuin löytämään alennuskoodin, jonka tähän käytin. Olen ehdottoman tyytyväinen hankintaani ja voin suositella näitä paletteja hyvällä omatunnolla mikäli etsitte pigmenttisiä ja värikkäitä suuria luomiväripaletteja itsellenne.

Ensimmäiset meikkikokeiluni paletilla voitte käydä kurkkaamassa Instagramin puolelta (1.meikki & 2.meikki).


Onko Smashit Cosmetics sinulle entuudestaan tuttu merkki?


/sis.mainoslinkin

10 kommenttia:

 1. Smashit on itselle ihan outo merkki. Tai siis blogeista olen lukenut siitä. Itsellä ei tulisi ostettua näin suurta palettia. Pienemmässä koossa vois testata. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 2. Oho onpa iso paletti! Ja punaista. Ihan uusi tuttavuus tämä.

  VastaaPoista
 3. Hmm... Näin miehenä mietin, että kuinka montaa eri sävyä niitä luomivärejä pitääkään olla. Huhhuh.

  VastaaPoista
 4. Smashitista olen kuullut, mutten koskaan vielä testannut. Meikkikokeilut näytti kivoilta. Itse vähän vierastan noinkin lämpimiä sävyjä luomella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät nämä omaankaan mukavuusalueeseen kuulu (muutenkin sävyjen puolesta olen enemmän viileyden ystävä..), mutta joskus kannattaa mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle - ja yllättyä :)

   Poista
 5. Mistä löysit tiedon että ovat eläinkokeettomia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidän omilla sivuillaan ainakin näin lukee:
   "The products are of course not tested on animals!"
   (https://www.smashit.se/about_us#.WyzQUyB9jIU)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glossybox joulukuu

*)mainoslinkki Joulukuun * Glossybox saapuikin yllättäen ihan alkukuusta. Teemana boxissa on Rock&Glam ja tokikin kun kyse on joulukuis...

Luetuimmat