sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Puolen vuoden luetuimmat

Itse tykkään aina ajoittain pläräillä tilastoja ja katsella mitkä julkaisut ovat olleet ne kaikista suosituimmat. Kurkataanpa mitä postauksiani olette tammi-kesäkuun aikana lueskellut eniten:
(Kauneusboxi-postaukset ovat aina suosituimpien joukossa, joten jätän ne nyt tästä listauksesta pois.)

Meillähän tosiaan synnytys ei mennyt helpoimman kautta vaan sitä voisi kuvailla melkoisen traumaattiseksi kokemukseksi. Kaikesta kuitenkin selvitään ja tyttösemme on kaikkien koettelemusten jälkeen entistä rakkaampi <3

2. Uroda
Tämä postaus on vuodelta 2017, mutta saanut tänäkin vuonna paljon katselijoita osakseen. Itsehän en vieläkään ole uutta putkiloa saanut hankittua (en raskausaikana kyllä edes harkinnut käyttäväni ja synnytyksen jälkeen en ole tullut käyneeksi Prismassa, missä tätä ainakin aikaisemmin oli myynnissä), onko teillä vinkata jotain toista yhtä tehokasta (ja edullista) ripsiravinnetta? 


essencen meikit kiehtovat aina enkä lainkaan ihmettele miksi!

Alkuvuodesta kurkattiin minkälaisia kivoja paketteja odottava perhe pienokaiselleen saa veloituksetta/pienellä hinnalla - saa muuten edelleenkin vinkkailla mikäli jotain muitakin paketteja tulee mieleen mihin en itse vain törmännyt!

Jokainen kokee muutokset omalla tavallaan, tässä minun listani raskauden mukanaan tuomista suurimmista muutoksista. (Näitä on muuten hauska lueskella itsekin jälkikäteen, niin nopeasti ne fiilikset kuitenkin unohtuvat..)

Aikalailla nämä muutokset ovat edelleenkin ennallaan - toki vauvan kasvaessa hän kaipaa kokoajan enemmän virikkeitä valvoessaan enemmän. Tosin itse seuraan innolla toisen kasvua ja kehitystä ja nyt tuntuu siltä etten malttaisi odottaa kun toinen on vielä tästäkin isompi ja pääsemme vielä enemmän yhdessä touhuilemaan <3


Suomalaiset hajusteettomat ja väriaineettomat tuotteet kiinnostavat teitä - herkistyneitä ihmisiäkin on kokoajan vain enemmän, joten onneksi tarjontaa löytyy mistä valita.

Edullisestikin voi saada oikein mainioita tuotteita.

Osa näistä mascaroista on vielä viime päiviin saakka ollut käytössä enkä ole kovinkaan montaa uutta tilalle korkannut, mascaroista tulee kyllä jatkossakin vastaavanlaisia koontipostauksia :)

Itsellänihän valitettavasti odotukset olivat suuremmat kuin mihin kalenteri lopulta pystyi ja päätinkin etten jatkossa sokkona samanlaista summaa sijoita.
P.s. Kohtahan sitä voi alkaa jo listata tämän vuoden kalentereita, jokin on pakko kyllä hankkia tänäkin vuonna vaikka budjetti taitanee olla aika paljon pienempi :D
Onko sinulle jäänyt mieleen jokin muu postaus elävästi, jonka nostaisit kärkikymmenikön joukkoon? :D


8 kommenttia:

 1. Olen itse tehnyt koko blogini olemassaolon suosituimmat postaukset. Tämä voisi olla mukava toteuttaa itsekin. Google analytics kertoo niin jänniä juttuja omasta blogihistorista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi senkin tehdä, tosin aivan alkuaikoina en Analyticsiin vielä ollut loggautunut, mutta siltä ajalta kun sieltä dataa löytyy :)

   Poista
 2. Noi joulukalenteripostaukset tuntuu olevan kaikilla yllättävän suosittuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta itsekin kyllä joulukalenteria metsästäessä tuli niistä aika paljon googleteltua :D

   Poista
 3. Minä olen myös tehnyt kaikkien aikojen luetuimmat postaukset- postauksen :) Voisi jossakin kohtaa harkita myös tätä puolen vuoden kun tuo toinen ei muutu ollenkaan :D

  VastaaPoista
 4. Oli pakko käydä lukemassa, että mikä tuo Uroda on. Tuskailen vähän omien ripsien kanssa. Kaipaan niihin vähän näyttävyyttä, mutta kaikki ripsivärit herkistävät liikaa silmiä. Tuo ei ehkä ihan vastaa tarpeeseeni, mutta mielenkiintoinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa harkita ripsien kestotaivutusta jos vain silmät eivät superherkät ole? Itse olen jo pitkään pohtinut Yumi-taivutuksien ottamista, mutta en ole saanut aikaiseksi.. o.O

   Poista
 5. En ihmettele yhtään että oli luetuimmat postaukset :) luin kaikki! Oli kyllä mielenkiintoisia.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat