perjantai 27. heinäkuuta 2018

Bikini Body Mommy

Törmäsin sattumalta eräässä blogissa mainintaan ilmaisesta synnyttäneille äideille tarkoitetusta 90-päivän kunto-ohjelmasta ja koska aihe oli itsellekin ajankohtainen niin googlettelin mistä on tarkemmin kyse. Kysymyksessä on siis amerikkalaisen personal trainer Briana Christinen Bikini Body Mommy.

lähde: https://www.bikinibodymommy.com/
 Sivuilta löytyy useammankin treeniohjelman verran jumppailtavaa ja parasta toki se, että nämä on kehitetty nimenomaan synnyttäneille naisille huomioiden mm. imetyksen. Sivuilta löytyy täysin ilmaisia videosarjoja minkä lisäksi toki saat paremmin treenistäsi irti jos hieman laitat rahaa ja hankit premium-versiot extroineen itsellesi. (Itse päädyin nyt ainakin alkuun kokeilemaan kuinka homma käynnistyy näiden ilmaisohjelmien avulla.)

lähde: https://www.bikinibodymommy.com/
Yllä olevasta taulukosta puuttuu juurikin se mihin itse päädyin eli alkuvuodesta kuvattu Challenge 7.0. Tässäkin haasteessa ohjelmat ovat alle 20 minuutin pituisia - minkä verran varmasti jokaiselta aikaa päivästä löytyy. Se mitä tietokoneen lisäksi jumppailuihin tarvitset on käsipainot sekä jumppamatto.

Itse aloitin juuri tokikin helteiden aikaan jumppailut mikä aiheutti sen, että taukopäiviä tuli pidettyä välissä - tekosyitä tekosyitä? :D Olen siis ehtinyt vasta parin päivän verran jumppailla, mutta jo sen perusteella tämä vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta ja toimivalta ja halusin myös teille tästä vinkata - sekä kuulla kokemuksia mikäli joku teistä onkin sattunut jo ohjelmien parissa pidempään jumppailemaan?

Katsotaan päivitänkö jossain vaiheessa teille tilannetta jumppailujen suhteen - otin toki ennen aloitusta aloitusmitat, mutta jätän ne nyt kuitenkin tässä vielä paljastamatta (sen voin mainita, että ne olivat itseasiassa vähemmän kuin itse olin kuvitellut).


P.s. Jumppaohjelmat soveltuvat varsin hyvin myös ei-synnyttäneille naisille sekä miehille, joten rohkeasti testaamaan mikäli yhtään kiinnostaa! ;)


Onko Bikini Body Mommy sinulle tuttu tai olisiko sinulla jotain muuta vinkkiä kotijumppailujen suhteen?10 kommenttia:

 1. En olekaan ennen tästä kuullut. Täytyykin käydä vilkaisee, että mitä kaikkea tuolta löytyy. Tämmöisiä saisi olla enemmänkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näitä varmasti netistä löytyy, mutta sattuuko omalle kohdalle - itsekin ihan sattumalta tähän törmäsin.

   Poista
 2. Mä en ikinä jaksa pysyä missään haasteissa kovin pitkään. Oli kyse sitten tämmösistä tai käsityöhaasteista...Liian paljon kaikenlaista tekemistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä helteet on itsellä nyt paussia aiheuttaneet, mutta onneksi tuota voi jatkaa siitä mihin on jäänyt tai halutessaan vaikka aloittaa uudelleen alusta :)

   Poista
 3. Mä en ole toistaiseksi pystynyt vielä yhteenkään nettivalmennukseen, joten en uskoisi pystyväni tähänkään mutta kiva että imettäviä äitejä otetaan huomioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yhtään kiinnostaa niin kannattaa kuitenkin testata, koska et mitään menetä vaikka lopettaisit heti alkuunsa :)

   Poista
 4. En ollut kuullut tästä aiemmin, mutta oli tämän postauksen luettuani käytävä heti rekisteröitymässä sivulle! Vielä en ole aloittanut (kiire = tekosyy? 😅), mutta ajattelin pian aloittaa ja pitää kiinni tuosta lyhyestä hetkestä päivässä! Kiitos siis vinkistä! ☺️☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tästä oli hyötyä :) Mun tekosyynä toimii tällä hetkellä helle xD

   Poista
 5. En ole ikinä lähtenyt nettivalmennuksiin. Ehkä olen vanhanaikainen mutta jos lähtisin, kaipaisin oikeaa ihmiskontaktia pt:n muodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se livenä tosiaan on aina eri asia - myös hinnallisesti ;D

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

B, C, E

*)mainoslinkki Tänään esittelyyn perushyvä päivävoide, jota ei ole hinnallakaan pilattu: * The Inkey List Vitamin B, C and E Moi...

Luetuimmat