tiistai 6. kesäkuuta 2017

Photo Focus

Muistaakseni Minna on kovasti kehunut tätä kyseistä Wet n Wild:n silmämeikinpohjustajaa, jonka pohjalta sen omalle ostoslistallenikin lisäsin. Ko.merkkiä on nykyään hieman hankalampi saada, ei taida oikein missään kivijalkamyymälässä olla? Joten verkkokaupan puolelta piti tilaukseen laittaa.. Helmikuun elevenin tilausta miettiessäni onneksi tulin ostoslistaani vilkaisseeksi, koska heiltähän tätä valikoimista löytyy.
Tämän on kehuttu jopa haastavan kehutun UDEPP:n, joka on omakin suosikkini ollut tähän asti - miinuksena pakkausuudistus, joka ei ole itselleni mieluinen. Mutta kuinka tämän kanssa sitten kävi..


pitää silmämeikit paikoillaan aivan siinä missä UDEPP:kin - eli tästä nousi ihan ehdoton suosikkini silmämeikinpohjustajaksi! UDEPP:hen verrattuna tämä on ylivertainen hinnassa ja annostelumuodossa, siihen päälle kun vielä toimivuus niin mitäpä sitä kalliimman perään enää haikailemaan ;)


Mikä on sinun suosikkisi silmämeikinpohjustajista?

14 kommenttia:

 1. Kiitos loistavasta vinkistä ja edukkaasta. Artdecolla on loistava luomivärinkiinnitysvoide, mutta juuri nyt on käytössä, ihan mikä käteen osuu, Arden tai Lumene. :)

  Kivaa tiistaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus Artdecon luomivärinpohjustaja tulee vastaan niin pitää ehdottomasti testata :)

   Samoin sinne <3

   Poista
 2. Mun lemppari on ollut UDn Eden, mutta täytyypäs kurkata tää joku päivä :)

  VastaaPoista
 3. Nars, tykkään myös Too Facedista, mutta Nars on helposti tilattavissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä olen suuntaamassa Tukholmaan ja toivottavasti Sephoraan - pitää sieltä noita vilkuilla :)

   Poista
 4. Kiitos vinkistä, tätä täytyy seuraavaksi kokeilla ^_^ Mun suosikkini on Elizabeth Ardenin pohjustaja, mutta esim. H&M:llä on kans ok hyvä primeri! Ei ehkä ihan Ellun veroinen, mutta mun tarpeisiin sopiva :D

  VastaaPoista
 5. Onko sulla kuinka helposti rasvoittuvat luomet? Tai muuten syytä tehokkaalle pohjustajalle? Mulla nimittäin nykyään rasvoittuu luomet superhelposti ja sitten silmämeikki on vituroillaan ja haluaisin kovasti löytään kohtuuhintaisen, mutta tehokkaan pelastajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ehkä mitenkään superrasvoittuvat, mutta ilman pohjustajaa luomivärit katoavat luomivakoon päivän mittaan. Kannattaa ehdottomasti kokeilla saisitko tästä apua - olen kuullut, että todella rasvoittuvat luomet omaavat taitavat usein käyttää kaksoispohjustustakin? Kannattaa kurkata esim. Charming Nails -blogista vinkkejä jos et jo ole kurkannut? :)

   Poista
 6. Kuulostaa tosi lupaavalta! Jos joskus sattuu pohjustajat loppumaan, voisin hyvin testata tätä. Nyt niitä on vaan jonossa aika monta :D Omiin suosikkeihin kuuluu Inglotin pohjustaja ja Too Faced shadow insurance on kanssa kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikin taitaa tällä hetkellä kolme silmämeikinpohjustajaa olla yhtä aikaa korkattuna :D

   Poista
 7. Täytyy rehellisesti myöntää, että en käytä luomivärien pohjustukseen muuta kuin peitevoidetta :-D silmäluomet on kuin sahara, että sinänsä jokin pohjustaja olis ihan hyvä olla.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Aminohappoja ja B-vitamiinia

*)mainoslinkki Hieman tosiaan postailut jääneet, koska tämä kyseinen tuote on jo yhtä käyttökertaa vaille lopussa. Mutta on ainakin testailt...

Luetuimmat