maanantai 2. heinäkuuta 2018

Hellimmin

Tiesitkö, että on olemassa verkkokauppa, joka on suunnattu ennen kaikkea hajuste- ja kemikaaliyliherkille sekä sisäilmasta sairastuneille?

lähde: https://www.hellimmin.fi/
Hellimmin-verkkokauppa on perustettu vuonna 2016 ja sen valikoimista löytyy päivittäiskosmetiikan tuotteita ennen kaikkea yllä mainituille sekä kaikille muille, ketkä haluavat tietää tarkemmin mitä käyttämänsä kosmetiikkatuotteet sisältävät. INCI-lukutaito vaatii aikaa ja vaivaa eikä kaikilla ole mahdollisuutta tutustua tähän niin perusteellisesti kuin ehkä haluaisi - meidät kaikki on otettu verkkokaupassa huomioon siten, että kaikki ainesosat käyttötarkoituksineen on avattuna verkkokaupassa jokaisen tuotteen kohdalla. Enää ei tarvitse lähteä pläräämään ainesosa kerrallaan INCI-luetteloa, koska se on jo tehty.

Itse olen työssäni törmännyt hyvin paljon hajuste- ja kemikaaliyliherkkiin, usein juurikin sisäilmasta sairastuneisiin, joten tämä aihealue on tältäkin kannalta itseäni kiinnostava. Toisaalta myös tuoreena äitinä on alkanut pohtia entistä tarkemmin kemikaalikuormaa ennen kaikkea oman tyttären kannalta. Itse olen opinnoissani käynyt lävitse INCI-luetteloita, mutta jos tätä taitoa ei käytä jatkuvasti niin valitettavasti asiat unohtuvat ja toisaalta on aivan mahdotontakin muistaa edes murto-osaa ainesosista ja niiden käyttötarkoituksista ulkoa. Vaikka ainesosat ja niiden käyttötarkoitukset kiinnostavat niin kuinka moni meistä jaksaa näihin tarkemmin paneutua mikäli taustalla ei ole riittävän suurta motivaattoria kuten esim. allergia.

Vaikka verkkokaupan tuotteet ovatkin hajusteettomia tai miedosti hajustettuja niin valikoima ei mielestäni ole tylsä. Sain verkkokaupasta oikein kattavan setin tuotteita testiin, joita tässä pikkuhiljaa testailen ja ne tulevat aikanaan näkymään täällä blogissa.


Vinkkaa mikäli ylläolevassa setissä on jotain mikä erityisesti kiinnostaa - kannattaa myös tarkkailla blogia tarkasti, koska jotain näistä tuotteista tulee ehkä mahdollisesti aikanaan olevassa arvonnassa olemaan palkintona (muistathan vinkata kavereita seurailemaan blogiani Bloggerin ja/tai Bloglovinin kautta niin saadaan arvonta mahdollisimman pian käyntiin! ;))


Onko Hellimmin-verkkokauppa sinulle entuudestaan tuttu ja miltä tämä konsepti sinusta kuullostaa?


10 kommenttia:

 1. Ei ollut entuudestaan tuttu. Tuo kuorintavoide kuulostaa kiinnostavimmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se saattaa juurikin olla tuote joka on aikanaan mukana arvontapaketissa ;)

   Poista
 2. Hyvä konsepti nettikaupalla, ja kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. En käytä verkkokauppoja, joten tämäkin on täysin tuntematon mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joskus verkkokaupoista innostut niin kannattaa tämä ehdottomasti pitää mielessä :)

   Poista
 4. Hellimmin ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta konsepti kuulostaa tutustumisen arvoiselta! Tietoisuus näistä asioista on ehdottomasti tätä päivää!

  VastaaPoista
 5. Ihan uusi tuttavuus minulle mutta konsepti on varmasti tervetullut lisä markkinoille.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat