perjantai 13. heinäkuuta 2018

Enzymion

Toukokuussa Lushilta saamani PR-lähetys sisälsi tuotteen, jota todennäköisesti en itse olisi tullut hankkineeksi..


Enzymion (ovh 23,95€/45g)
on rasvoittuvalla iholle tarkoitettu kasvovoide. Itselläni on pintakuiva sekaiho, mutta korkkasin tämän kuitenkin nyt kesää vasten käyttöön mielenkiinnosta - ja hyvä niin!


Nimensäkin mukaisesti voiteessa on ananaksen, papaijan ja limen entsyymejä, jotka pilkkovat talin rasvamolekyylejä luoden lopputuloksena mattapintaisen ihon. Entsyymien lisäksi voiteessa on mukana myös ihoa hoitavia öljyjä kuten kylmäpuristettua vehnänalkioöljyä ja avokadoöljyä.


Voide tuoksuu kevyen kukkaiselle, mutta on tosiaan tuoksultaan Lushin tuotteista ehdottomasti sieltä kaikista kevyimmäistä päästä - omaan nenääni tuoksu tulvahtaa kevyenä vain levitysvaiheessa.

Itsehän käytän kyllä tyypilliseen tapaani alla kosteuttavaa seerumia, mutta arvelisin ettei tämä ilman sitäkään lainkaan kuivattavalta tuntuisi iholla. Ja on aivan loistava tuote meikin alle! ..ollen lisäksi myös todella riittoisaa..


Kannattaa ehdottomasti pitää tämä mielessä jos ihosi on rasvoittuva tai vaikka omaisit pintakuivan sekaihon kuten allekirjoittanutkin - talvella en ehkä tähän itse tarttuisi, mutta nyt kesällä on aivan napakymppi tuote!


Millaista hoivaa ihosi kaipaa kesäisin?


/pr-näyte

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Matkakuumeilua

Nyt kun tuo Rodoksen matka on takana ja siitä on alettu toipua onkin hyvä aika alkaa pohtia seuraavaa matkakohdetta :D Itsellän...

Luetuimmat