lauantai 3. maaliskuuta 2018

Hehku kuin merenneito

Essencen kevään 2018 uutuuksissa on mukana niin ihania herkkuja, että näistä on pakko teille postata vaikka olen vasta muutaman kerran tuotteita ehtinyt testailla. Sain setin tuotteita pr-näytteenä, joista muutamaan ihastuin kovastikin:


Kurkataan tuotteita hieman tarkemmin ja huikatkaa kommentteihin mikäli jostain näistä haluatte hieman yksintyiskohtaisempaakin postausta myöhemmin!

Ensinnäkin tuote, johon ihastuin kovasti ja nostaisin sen kategoriansa parhaaksi essenceltä testaamistani:


Eyeshadow Box 03 My Shell Is My Castle (ovh 4,99€)
on ihanan hehkuva luomiväripaletti, jossa on minunkin makuuni ihan kivasti pigmenttiä (swatchkuva alla). Näitä luomiväripaletteja on tämän lisäksi kolmea muutakin vaihtoehtoa ja aion itse ainakin käydä livenä muutkin tsekkaamassa - vaikkakin tämä kyllä ehdottomasti kuvien perusteella vaikuttaakin juuri nappivalinnalta minulle!


Jos olet mattaluomivärien ystävä niin tämä paletti ei ole sinulle, mutta kimalluksesta tykkääville tämä on ihan ehdoton valinta <3


Glow Like A Mermaid Highlighter (ovh 4,39€)
on ihan supersuloisen näköinen ja värikkyyttä ei tarvitse pelätä; kasvoille levittäessä runsaamminkin sain itse vain hyvin kevyen häivähdyksen väriä aikaiseksi eli antaa ehdottomasti enemmänkin sitä hehkua. (Swatchkuva tulossa jäljempänä.)


Glitterit eivät myöskään ole menneen talven lumia:
Get Your Glitter On! Loose Glitters 01 Star Child (ovh 3,69€) &
Glitter Primer (ovh 3,49€)
toimivat yllättävänkin hyvin yhdessä; saamani glitter sisältää eri kokoisia tähtiä ja ajattelin ettei suurehkot glitterit varmaankaan kovinkaan hyvin paikoillaan pysy, mutta kuinka väärässä olinkaan! Laitoin isommat ja pienemmät tähdet silmäkulmiin glitter primerin avulla ja siellä ne olivat vielä illallakin vaikka tuulessa ja tuiskussakin olin päivän aikana.


You Better Work! Gym-proof Primer (ovh 4,39€) &
Glow To Go Illuminating Setting Spray (ovh 4,09€)


Meikinpohjustaja on vihertävää sävyltään, mutta kasvoille levitettynä mielestäni täysin väritöntä. Koostumukseltaan on hieman tahmeampaa ja "jämäkämpää" kuin mitä kuvittelin, mutta yhden käyttökerran perusteella arvioisin tämän toimivan ihan passelisti. Tuosta kuntosalin kestävyydestä on kyllä tiedä, koska en kuntosalilla ole ison mahani kanssa käynyt.. Erilaiset meikinkiinnityssuihkeet jäävät itselläni herkästi käyttämättä ja tämä ei ehkä yhden käyttökerran jälkeen niinkään vakuuttanut; sumute ei ihan tasaisesti tuntunut toimivan, joten pariin kohtaa hehkua tuli enemmän kuin oli tarkoitus. Ihan mielenkiintoinen uutuus kyllä sinällään..


Volume Hero Mascara Power Black (ovh 3,69€)
ei myöskään vienyt yhden käyttökerran jälkeen jalkoja altani vaikkei huonokaan ollut. Tästä enemmän kokemuksia kun aikanaan seuraava mascarapostaus tulee blogiin ja olen ehtinyt testailla pidempään.


Holo Wow! Sparkle Stick (ovh 4,39€) on oikein kaunis hohdepuikko &
3D Dewy Look Stick (ovh 4,39€) taasen hieman uudenlainen puikko; lupaa antaa kesähehkua poskipäille ilman glitteriä ja kiiltoa - jälkimmäiseen en oikein vielä ole sisälle päässyt vaan vaatii hieman enemmän testailua..

Make Me Brow Eyebrow Powder 01 Brown (ovh 3,09€) on puuterimainen kulmaväri, joka vaikuttaa oikein toimivalta (löytyy myös vaaleammassa sävyssä).

Colour Up! Shine On Lipstick 10 Rosey Glitz (ovh 2,89€) tuoksuu ihastuttavalle ja tuntuu huulilla suorastaan hoitavalta & 
Draw The Line! Instant Colour Lipliner 05 So Un-grey-tful (ovh 1,89€) on helposti levittyvä ja pigmenttinen huultenrajauskynä &
Colour Boost Vinylicious Liquid Lipstick 07 Bite Me If You Can (ovh 3,49€) ei vielä ole ehtinyt huulilleni, koska ei sävynä ole ihan se minun "turvasävyni" :D


Ensimmäisenä oikealla swatckuvassa kaksi viivaa highlighteria, tätä seuraa hohde- ja dewypuikot, kulmaväri sekä huulituotteet.


Yritin myös heti testatessa ympätä mahdollisimman monet näistä tuotteista meikkiin mukaan - tämän kuvan voitte käydä kurkkaamassa Instagramin puolelta.
 
Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä pari tuotetta käsille:


Tropican Hand Mousse (ovh 3,09€) &
Hydra Nail Care Serum (ovh 2,49€)


Käsivoide, joka tulee purkista tosiaankin vaahtomaisessa muodossa. Tuoksuu ihanan trooppiselle, kosteuttaa käsien ihoa kivasti kuitenkin imeytyen todella nopeasti.


Kynsien ja kynsinauhojen hoitogeeli on aikalailla vastaavanlainen kuin mikä Laveraltakin löytyy valikoimista - kun vain näitä tuotteita muistaisi säännöllisesti käyttää..!

Jos tuotteista kiinnostuit niin näitähän löytyy mm. Tokmannilta, jossa kannattaa käydä katselemassa onko tuotteita tullut hyllyyn :)


Olisitteko halunneet kuulla jostain näistä tuotteista tarkemmin? Oletko jo bongannut tuotteita myynnistä?


*)pr-näyte, sis.mainoslinkkejä

10 kommenttia:

  1. Merenneitopuuteri on hurjan nätti ja tuo Nail Care geeli jäi kyllä kiinnostamaan enemmänkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on tosiaan niin kaunis, että melkein vain ihasteltavaksi voisi jättää - mutta toimii kyllä highlighterinakin :D

      Poista
  2. Toi nail care -seerumi ois kyllä ihan nappituote mulle! Pitääpä vähän tsekkailla sitä :)

    VastaaPoista
  3. Vielä kaikkia en ole ehtinyt testiä, mutta ehkäpä kokoelman himoittavan ja kaunein on tuo highlighter, jonka haluan omistaa jo sen ulkonäön vuoksi ja lemppari on tuo luomaripaletti, siinä on ihanat sävyt ja yllätyin noin edukkaan laadusta. Essenceltä kyllä löytyy paljon loistavia juttuja.

    Ihanaa viikkistä Mira <3

    VastaaPoista
  4. Onpas näissä uutuuksissa shimmeriä ja hohtoa! :) Tuo Colour Boost Vinylicious Liquid Lipstick huulipunan sävy näyttää mun mielestä tosi kauniilta ainakin swatchattuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se varmasti onkin, itselläni vain vielä harjoittelun alla nuo voimakkaammat sävyt huulilla ☺

      Poista
  5. Oooh, ihania, aikalailla kaikki! :D Tuntuu vaan että lähiTokmannilta on kaikki ihanat joko loppu, tai sitten ne ei sinne ikinä ole tulleetkaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosiaan harmillista jos bongaa jonkin pakko-saada -tuotteen :/

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Active Face Serum

saatu ilmaistuote Jatketaan Ziajan tuotteiden parissa, edellinen postaus löytyy täältä . Kasvoseerumi (ovh 9,90€/30ml) lupaa uud...

Luetuimmat