torstai 15. maaliskuuta 2018

Ruusuinen kasvobalsami

Juuri tätä kyseistä tuotetta ei tällä hetkellä TwistBe:n valikoimissa ole, mutta kahta muuta vastaavaa löytyy, joten ajattelin kuitenkin tänne kokemuksiani naputella..


Balm Balm Rose Geranium Face Balm (ovh 10,90€/30ml)
on siis monikäyttöinen balsami, joka sopii niin kasvoille kuin vaikkapa kuiviin kyynärpäihin.


Sisältää sheavoita, auringonkukkaa, mehiläisvahaa, jojobaa, kehäkukkaa sekä palsamipelargoniaa (toivottavasti löysin oikean suomennoksen?) ja on koostumukseltaan tuhdin balmimaista. Balmissa on miellyttävän naisellinen tuoksu mikä olikin yksi syy miksi valitsin tästä kolmikosta juuri tämän itselleni.


Tuotetta riittää käytössä pieni määrä, joka kannattaa lämmitellä käsien välissä ennen levitystä. Tuhdista koostumuksestaan huolimatta balmi levittyy ja imeytyy ihoon hyvin - en kuitenkaan itse tätä välttämättä meikin alle käyttäisi ainakaan omalla ihollani.


Tuotteesta löytyy myös hajusteeton versio, joka sopii esim. vauvoille, sekä antibakteerinen teepuuöljybalmi.


Yleensä en itse niinkään lämpene monitoimituotteille, mutta jotkut vain toimivat - kuten esimerkiksi tämä. Tuote on myös käytössä varsin riittoisaa, joten menee tovi jos toinenkin ennenkuin tuubin saa tyhjäksi puristeltua.


Mikä on sinun lempimonitoimituotteesi?


*) sis.mainoslinkin

4 kommenttia:

 1. Tiesit varmaan, mutta Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream. ^_^

  VastaaPoista
 2. Musta tuli kerta heitolla balmien ystävä kun tutustuin tuoksuttomaan ja Babe Balmiin. Aivan huippuja mineraalimeikkipohjan alla. Tulee kaunis, kuultava pohja. Pääasiassa käytän kasvoilla ja reissussa voi käyttää meikin poistoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin testata joskus mineraalimeikkipohjan alle, nyt keväällä taas niitä innostuu enemmälti käyttämään :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Minä&hajusteet

Julkaistu alun perin 30.1.2019 Kuten blogissakin on esille tullut niin itse rrrrakastan tuoksua, mutta suhtautumiseni näihin on viime aikoi...

Luetuimmat