perjantai 30. maaliskuuta 2018

Antioksidantteja stressaantuneelle iholle

Rakastan erilaisia tehohoitoja kasvoille ja seerumit sekä kasvoöljyt ovatkin nykyisin aivan jatkuvassa käytössä - ja toki tälläkin saralla hamuan jatkuvasti kokeiluuni uusia tuttavuuksia, joista tänään esittelyssä:


Aubrey Age-Defying Therapy Serum (ovh 26,09€/10ml),
joka rauhoittaa ja ravitsee kuivaa stressaantunutta ihoa, tasoittaa ja parantaa ihon pintarakennetta sekä antaa iholle suojaa.


Vaikuttavina aineina mm. tyrniöljy sekä luomujojobaöljy.


Väriltään tuote on oranssihtavaa ja aavistuksen verran myös käytössä antaa iholle oranssihtavaa sävyä minkä vuoksi itse suosin tuotteen käyttöä iltaisin. Koostumukseltaan tämä seerumi on öljymäinen, mutta iho ei kuitenkaan käytön jälkeen jää öljyiseksi.


Omaan nenääni tuote ei tuoksu hyvälle, mutta onneksi tuoksu häviää melko nopeasti levityksen jälkeen eikä sen vuoksi ole itselläni käyttöä häirinnyt. Pakkaus on kätevä pieni pumppupullo, joka on helppo ottaa vaikka reissuunkin mukaan.


Kokonaisuudessaan mielenkiintoinen tuote, joka tuntuu iholla miellyttävältä, mutta tuon tuoksun vuoksi jää kyllä jatkossa itselläni hyllyyn. Kuten aikaisemmin olenkin maininnut niin ihoni on jatkuvan hoidon vuoksi varsin hyvässä kunnossa ja sen vuoksi en mitään maata mullistavaa minkään tuotteen kohdalla oikein edes pysty havaitsemaan - tämä ylläpiti ihoni kuntoa kyllä käytön ajan eli siinä mielessä voisin sanoa tämän lupauksissaan onnistuneen.

Jos tuotteesta kiinnostuit niin tätä löytyy Waku Organics -verkkokaupasta, jonka muukin valikoima kannattaa ehdottomasti samalla kurkata lävitse.


Onko Aubreyn tuotteet sinulle tuttuja?


*)pr-näyte, sis.mainoslinkkejä

2 kommenttia:

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat