lauantai 24. maaliskuuta 2018

Raskausvatsan hellää hoivaa x11

Ehdin raskausaikana testailla peräti 11 raskausvatsan hoivaan tarkoitettua tuotetta ja ajattelinkin koota ne nyt lopuksi vielä kaikki yhteen. Viimeisimmistä muutamia jäi käytettäväksi vielä synnytyksen jälkeen, mutta hoivaa se vielä tässäkin vaiheessa kaipaa ja monet näistä tuotteistahan ovat paitsi ennaltaehkäisyyn niin myös jo syntyneiden venymäarpien hoitoon tarkoitettuja.

Taisin testailla tuotteita aikalailla kaikissa koostumuksissa mitä markkinoilla on, öljyjä joukossa taisi ehkä enemmistö olla joten aloitetaan vaikka näistä. Öljymäisiä tuotteita joukossa oli:Näistä suosikikseni nousivat Balm Balm:n ja Clarins:n öljyt. Kumpikaan näistä ei ole kuivaöljy, mutta mielestäni molemmat imeytyivät ihoon hyvin - riippuen toki myös siitä kuinka reilulla kädellä tuotetta annosteli :D Koostumukseltaan nämä tuntuivat ravitsevilta ja sitähän kasvavan vatsan iho kaipaakin. Lisäksi omalla kohdalla molemmissa plussana olivat tuoksut, jotka olivat toisistaan kylläkin täysin poikkeavat; Balm Balm tuoksuu ihastuttavan sitruksiselle ja Clarins hemmottelee aisteja aromaterapeuttisella tuoksullaan. 


Tästä viisikosta ehkä tuo hieman kulttimaineessakin oleva Bio-Oil olisi ehkä ainut mihin en uudelleen tarttuisi - nimenomaan tuoksunsa vuoksi, josta en itse välittänyt alkuunkaan. Myös Palmer's on tuoksultaan varsin voimakkaan kaakaoinen, mikä saattaa jossain vaiheessa raskautta tuntua jopa hieman ällöttävältä. Öljytuotteista Weledan öljy oli tuoksultaan mielestäni kaikista miedoimmaista päästä vaikka kevyt tuoksu myös tästä löytyy.

Seuraavaksi voidemaiset tuotteet:


Tästä kolmikosta suosikki onkin helppo valita: Clarins vaikkei noissa kahdessa muussakaan mitään vikaa varsinaisesti ole. Tuoksultaan tämä on kolmikosta kaikista miedoin ja koostumukseltaan jotenkin itselleni mieluisin vaikka tätä ei liikaa kannatakaan annostella, koska voi iholla alkaa rullaamaan. 

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä täyteläisemmät voiteet eli vartalovoit:


Myös tästä kolmikosta suosikki löytyi helposti: Akamuti. Myös tässä on kaakaon tuoksua, mutta miedompana kuin Palmer's:n tuotteissa. Kivvin vartalomarmeladi oli koostumukseltaan ihastuttava, mutta olisin siihen kaivannut jonkin pikkuruisen tuoksun mukaan.


Jos vielä joskus uudelleen alan kasvatella vatsaani (muutakin kuin suklaalla.. o.O) niin etsin toki kokeilumielessä jotain uusia testiin, mutta todennäköisesti ainakin muutamaan näistä tulisin tällöin uudelleen palaamaan.


Onko sinulla kokemusta venymäarville tarkoitetuista tuotteista? Onko tämän setin joukossa sinulle entuudestaan tuttuja tuotteita?


*)pr-näyte

8 kommenttia:

 1. Ei ole auttanut mitkään voiteet koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on hankala saada vertailtua minkälainen tilanne olisi jos ei mitään käyttäisi vs kun hoivaa kasvavaa vatsaa. Itse uskon kyllä, että omat arpeni olisivat vielä suuremmat ilman hoivaamista :)

   Poista
 2. En ole käyttänyt tai kokeillut mitään mainitsemistasi tuotteista vaikka olen ollut neljä kertaa raskaana. Muistan rasvanneeni itseäni jollain Body Shopin kuivan ihon rasvalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tuotteen tosiaan välttämättä tarvitse olla spesifisti raskausvatsalle/venymäarville suunniteltu toimiakseen :)

   Poista
 3. Mielenkiintoinen postaus. En rasvaillut aikoinaan, kun olin raskaana. Minulle ei onneksi tullut mitään arpia tai venymiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma ihotyyppikin vaikuttaa paljon arpien muodostumiseen kuten ihan yksinkertaisesti sekin kuinka muhkean raskausvatsan saa :D

   Poista
 4. Minulla on ollut jotain Bio Oilia raskausarville mutta en ole koskaan sitä käyttänyt. Minulle ei tullut raskaudesta arpia.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Glass Serum

*)mainoslinkki Ihan alkuun pakko mainita, että on ihan mahtavaa huomata Kicksin ottaneen käyttöön maininnan ettei aktiiviaineita sisältävät ...

Luetuimmat