lauantai 17. maaliskuuta 2018

Ribes Nigrum Linea

Sain aiemmin esittelemäni vartalomarmeladin lisäksi myös toisen tuotteen Kivviltä testiin, jota olen nyt ehtinyt sen verran käyttää, että voisin teille hieman tuotteesta kertoa:


Ribes Nigrum Linea Eye Cream (ovh 15,60€/15ml)
eli silmänympärysvoide ensimmäisille ikääntymisen merkeille.


Sisältää mm. sheavoita, aprikoosinsiemen- ja helokkiöljyä, mustaherukka-, piharatamo- ja kurkku-uutetta. Voide on tarkoitettu kuivalle ja normaalille silmänympärysvoiteella ja sen tarkoituksena on kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ihoa.


Koostumukseltaan sanoisin tämän olevan varsin kevyttä ja sen vuoksi soveltuu erinomaisesti meikin alla käytettäväksi. Kevyen koostumuksensa vuoksi olen itse suosinut tätä näin talvella päiväkäytössä, mutta ainakin kesällä voisin kuvitella nappaavani tämän käyttöön myös iltaisin. Jos et siis ole tuhtien silmänympärysvoiteiden ystävä niin tämä on ehdoton valintasi!


Itse en silmänympärysvoiteiden tuoksuun kiinnitä huomiota (paitsi jos ne ovat niin tujakoita, että tuntuvat levittäessä) ja tämänkin kohdalla piti käydä erikseen voide kädelle vielä testaamassa; kevyt ehkä hieman yrttiseksi kuvattava tuoksu tässä on, mutta itselläni tosiaan ei ärsytä lainkaan silmiä enkä tosiaan tuoksuun ole käytössä mitään huomiota kiinnittänyt - olisin tämänkin kohdalla voinut vannoa, että tuote on täysin hajuton :D


Suositusikärajaksi tuotteelle on laitettu 25+, mutta nämähän ovat aina vain suuntaa antavia - jos sinulla on esim. stressaavan elämäntilanteen vuoksi jo parikymppisenä merkkejä silmänympärysiholla ikääntymisestä niin voit vallan mainiosti ottaa tämän käyttöösi ainakin kuuriluontoisesti ja toisaalta jos nelikymppisenä silmänympärysihossasi ei ole pahemmin merkkejä ikääntymisestä niin tämä kyseinen tuote saattaa varsin hyvin riittää sinulle. Ja ainahan tuotteita voi yhdistellä niin, että esim. iltaisin käyttää tehokkaampaa tuotetta ja päivisin hieman kevyempää :)


Millä perusteella sinä valitset käyttöösi silmänympärysvoiteen?


*)pr-näyte, sis.mainoslinkkejä

4 kommenttia:

 1. Mä etsin aina uutta hyvää silmänympärysvoidetta, tämäkin kuulostaa kiinnostavalta. Nyt kolmenkympin lähestyessä alan olla tosi vainoharhainen ja kaikki antiage tuotteet kelpaa :DD

  VastaaPoista
 2. täytyy sanoa että jo koostumuksesta näen että itselle on liian kevyt mutta uus mielenkiintonen merkki kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tsekata muu valikoima :) Itselleni tuo tosiaan ohuesta koostumuksestaan huolimatta on nyt talvellakin päiväkäytössä ollut riittävä :)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat