keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Lookfantastic Beauty Box March 2018

Viime kuussa saittekin kurkata jälleen täällä tauon jälkeen Lookfantastic Beauty Boxin sisältöön ja nyt olisi vuorossa maaliskuinen boxi. Tämäkin oli saapunut jo viime viikolla, mutta itse olin tällöin vielä tosiaan sairaalassa eikä postin hakuilmoituskortti tullut miehellä otettua mukaan meitä hakiessani, joten sain boxin itselleni hypisteltäväksi eilen - mutta hyvää kannattaa odottaa, eikö? :)


Aivan ensimmäisenä on sanottava, että pakkaus on aivan U-P-E-A! Olen muistaakseni myös joskus aikaisemmin maininnut plussana näissä boxeissa uudelleen käytettävän pakkauksen; itse olen jokaisen näistä säilyttänyt, koska näihin on kätevää koota esim. kosmetiikkaa säilytykseen.


Tuttuun tapaan mukana pakkauksessa oli esittelyvihkonen sekä Elle-lehti. Ja sisällöstä voisin jo nyt heti alkuun mainita, että tykkäsin tästä jopa enemmän kuin viime kuun boxista:

Lyhyesti sanottuna kyseessä on siis kosteuttava jalkanaamio. 
Itse tykkään sujauttaa jalkani aina ajoittain näihin sukkamaisiin jalkanaamioihin väsyneitä jalkojani hemmotellakseni - kuten aiemmin mainittukin niin jalkani ovatkin tosiaan raskausaikana aika koville joutuneet, joten kaikenlainen hemmottelu on tarpeen, kunhan sille vain aikaa jostain löytyy :D

Omorovicza Balancing Moisturiser (ovh 110,45€/50ml, boxissa 30ml koko)
Rasvaiselle sekä sekaiholle tarkoitettu ihoa tasapainottava geelivoide.
Vaikuttaa koostumukseltaan kevyeltä ja sopii varmasti täydellisesti meikin alla käytettäväksi. Tuoksu on melko voimakkaan yrttinen eli ei varmastikaan jokaisen makuun tästä johtuen. Tuotteena on sen verran mielenkiintoinen, että saattanee näkyä vielä myöhemmin blogissa omassa postauksessaankin :)


Renu Flash Relax Mask (ovh 40,95€/100ml, boxissa 30ml koko)
Kosteuttava naamio, joka sisältää mm. gingseniä, magnesiumia ja C-vitamiinia.
Itselläni jäi valitettavan huonolle tolalle ihonhoito tuon sairaalajakson aikana (eli lähes nollille), koska jostain kumman syystä prioriteetit olivat hieman muualla eli myös kasvojen iho vaatii kaiken hemmottelun mitä vain sille ehtii hektisessä vauva-arjessa antamaan. Tämä tuleekin siis varmasti melko piakkoin testiin - riippuen hieman siitä miten tosiaan ehtii :D

Skinchemists Rose Quartz Lip Plump (ovh n. 50,80€/8ml)
Tämä on tällä hetkellä sivuilla loppuunmyytynä - enkä itseasiassa edes suomenkielisiltä sivuilta löytänyt vaan linkki on kansainväliselle sivustolle. Nimestäkin voi päätellä, että kyseessä on huulia pullistava ja hoitava tuote. Tuoksuu melko voimakkaasti piparminttuiselle, ei tunnu huulilla lainkaan tahmealta. Pientä kihelmöintiä huulilla tuntuu levityksen jälkeen. Tuntuu huulilla oikeastaan sen verran miellyttävän kosteuttavaltakin ensikokeilulla, että taidan tämän napata samantien käyttööni.


Stylondon Oval Face Brush 
Tätä tuotetta on mistään luotettavalta sivustolta löytänyt nopeasti googlettelemalla myynnistä. Kyseessä on siis ovaalin mallinen meikkisivellin. Itseltänihän näitä löytyy muutamia ja olen käytössä näistä ehdottomasti sitä perinteisempää meikkisivellintä enemmän tykännyt, ovat vain jääneet viime aikoina meikkimunien varjoon.. Pitää käytön suhteen taas vähän tsempata.

Doucce Freematic Eye Shadow Duo: 78 Kate & 81 Henley
En myöskään näitä yksittäismyynnistä löytänyt, Douccen paletteja sivustolta löytyy joista neljän luomivärin paletilla on hintaa 30,45€. Näiden irtonappien mallista itselleni tulee mieleen Artdecon luomivärit..
Sävyt näyttävät kauniilta ja ruskea on toki turvallinen sävyvalinta, koska sopii aikalailla kaikille. Pigmenttiä luomiväreissä vaikuttaisi myös aika kivasti olevan.


LOPPUYHTEENVETO
Maaliskuun boxi oli sisällöltään itselleni ainakin aivan napakymppi! Jokaikinen tuotteista tulee itselleni vähintäänkin testiin, oikeastaan luomivärit ovat ainoa joiden kohdalla mietin jäävätkö itselleni vai laitanko kiertoon (ja nekin sen vuoksi, että ruskeita luomivärejä itselläni on jo melkoisesti..). Arvoa sain nopeasti laskettuna boxille peräti 150€ eli tällä jos millä on taatusti saanut rahoilleen vastinetta! Jos boxin tilaaminen alkoi houkutella niin kurkkaa edellisestä postauksesta hintatiedot.


/pr-näyte, sis.mainoslinkkejä

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä vaikuttaa boksin sisältö! Aloin just miettiä, että siitä on jo yli vuosi aikaa kun oon itse viimeksi tätä boksia tilannut. Ehkä pitäisi taas laittaa tää muutamaksi kuukaudeksi tilaukseen :)

  VastaaPoista
 2. Mieletön pakkaus, joka on tosiaan osa elämystä ja mielenkiintoisia tuotteita, ihan uusia itselle. <3

  Mukavaa iltaa Mira <3

  VastaaPoista
 3. Ohhoh, aikamoinen boksi! Todellakin rahoille vastinetta :D Mä en ole tätä Lookfantsun boksia koskaan tilannut, mutta alkaa vaikuttamaan siltä, että pitäisi kyllä :D

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat