tiistai 13. maaliskuuta 2018

Terapiaa iholle

Vatsan ihon helliminen ja hoitaminen jatkuu edelleen. Tänään vuorossa jälleen öljymäinen tuote, joka sopii monikäyttöisyydessään sopii raskausvatsan lisäksi myös muuhun tarkoitukseen:
Sopii arville, venymäarville (nykyisin raskausarpia tällä nimellä kutsutaankin, koska voivat tulla muutoinkin kuin raskauden aikana - itse olen raskausarpi sanaa käyttänyt, koska tarkoitan juurikin raskauden aikana itselleni tulevia arpia..), kuivalle&vaurioituneelle iholle, epätasaiselle ihonsävylle, ikääntyvälle iholle.. Sopii käytettäväksi myös kasvojen alueella.


Sisältää mm. ruusunmarja-, seesami- ja rypsiöljyä sekä kaakaovoita. Imeytyy hyvin ihoon jättämättä sitä rasvaisen tuntuiseksi. Tuoksuu melko voimakkaasti kaakaolta - mistä johtuen itse en välttämättä kasvojen alueelle käyttäisi.


Tosiaan raskausarvilta en kovasta hoidosta ja huolenpidosta huolimatta selvinnyt, mutta jatkan kuitenkin ahkerasta vatsanihosta huolehtimista - jos vaikka arpia saisi voiteilla, öljyillä ja hieronnalla hieman joutuisammin häivyteltyä ei-niin-silmille-hyppääviksi :D


Jos pidät kaakaon tuoksusta ja kaipaat kuivaöljyä käyttöösi niin kannattaa tämä pitää mielessä.


Käytätkö sinä kuivaöljyjä?


*)sis.mainoslinkin

7 kommenttia:

 1. Uuuu! Kaakao kuulostaa hyvältä. Mä käytin aikoinaan jotain ihan hirveen hajuista öljyä, mutta ainakaan ei tullut raskausarpia. Liekö syynä geenit vai öljy, mutta se jäi ku´yllä kaappiin kun maha katos. Sitä hajua ei ole ikävä :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanan kuuloinen tuote. Ehdottomasti kokeiluun :)
  T. Helka / www.vauva.fi/eta-aiti

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä. Itse aikoinani lotrasin ceridalin kanssa mutta se ei ollut yhtään noin herkullista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ceridal on tosiaan aika "tylsä" :D Itseltänikin sitä löytyy muusta käytöstä kyllä :)

   Poista
 4. Mulla taisi olla tätä samaa ekan raskauden aikana. Käytin muutaman kerran viikossa, eikä tullut arpia. :) Tosin, en osaa sanoa auttoiko tuo öljy juuri siihen. Tässä toisessa raskaudessa mulle on tullut arpia, mutta mahakin on isompi. Tosiaan täytyy muistaa öljytä arvet myös raskauden jälkeen, jotta niistä pääsisi pikkuhiljaa eroon. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla loppujen lopuksi raskausarvet on ainakin omaan silmään melko kevyet verrattuna tuohon huimaan leikkausarpeen vatsallani o.O (kiitos viime syksyisen umpparileikkauksen..)

   Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat