sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Kanervaseerumi

Sain itsekin testiin kehutun Dermosilin uutuuden:


Nature Facial Serum Calluna (ovh 10,50€/30ml)
lupaa auttaa pitämään ihon nuorekkaana ja hyvinvoivana.


Sisältää mm. kanervauutetta, jojobaöljyä, arganöljyä, sheavoita, kookosöljyä, ruusunjuuriuutetta, rakkokäynnösuutetta ja rosmariininlehtiuutetta.


Seerumi on pakattuna pipettipulloon, jolla annostelu on mielestäni helppoa. Käyttöä suositellaan aamuin-illoin kasvovoiteen alle, rasvaisella iholla voi käyttää myös sellaisenaan.


Tuote on koostumukseltaan kevyttä ja imeytyy erittäin hyvin ihoon - täydellinen meikin alla käytettäväksi. Koostumuksensa vuoksi olen suosinut nimenomaan aamukäytössä ja iltaisin olen sitten tarttunut hieman tuhdimpaan koostumukseen. Tuotteessa on hyvin mieto ehkä hieman vaniljainen tuoksu, jonka koen itse miellyttävänä - tämä ei myöskään pitkään jää ainakaan omaan nenääni tuoksumaan.


Lisäksi tuote on vegaaninen ja siltä löytyy Ecosert-sertifikaatti.

Kaiken kaikkiaan; aivan mieletön tuote järjettömän edulliseen hintaan. Tähän mennessä olen pitänyt muistakin Dermosilin seerumeista ja tämä ehdottomasti jatkaa samaan malliin. 


Oletko sinä löytänyt Dermosilin valikoimista suosikkiseerumia itsellesi?


*)pr-näyte

4 kommenttia:

 1. Dermosilin seerumit kuuluvat siihen kategoriaan, joita aina mietin tilaavani ja testaavani ja sitten tulee jotain muuta... mutta ehkä joku pvä, sillä tykkään pakkausdesignista kovasti ja tuotteet vaikuttavat muutenkin hyviltä hintaansa nähden. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, yhtään hutia ei tällä saralla ole kyllä tullut! :)

   Poista
 2. Dermolla on kyllä paljon hyviä ja edullisia seerumeita, nyt on se kuoriva yöseerumi käyttövuorossa :) tämäkin kanerva on ihan huippu!

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Body superfood

*)mainoslinkki Ihon suojaamisen lisäksi auringolta, kesällä on tärkeää muistaa kosteuttaa janoista ihoa: * Garnier Body Superfoo...

Luetuimmat