sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Foot Soak And Fancy Free

Myös jalat ja jalkapohjat joutuivat raskauden aikana koville, koska varsin nopealla tahdilla kuitenkin tuota painoa väkisinkin lisää kertyi. Olenkin nyt yrittänyt huomioida myös jalkojen hoitoa ja hemmottelua mm. jalkakylpyjen merkeissä.


on normaalisti käsittääkseni hieman suurempana palana, mutta minun saamani kappale oli hieman murskaantuneessa muodossa - joka ei kylläkään käyttöä häirinnyt.


Tämä laventeli- ja kamomillakylpy lupaa raikastaa ja pehmittää karheaa ihoa - ja toki myös rentouttaa niin rasittuneita jalkoja kuin mieltäkin.


INCI:
natriumbikarbonaatti, sitruunahappo (Citric acid), magnesiumkloridi, magnesiumsulfaatti (magnesium sulfate), irlanninsammaljauhe (Chondrus crispus), hieno merisuola, karrageeni eli merilevähyydyke (Chondrus crispus), kamomillasauniöljy (Matricaria chamomilla), jasmiini absolute (Jasminum grandiflorum), ranskalainen laventeliöljy (Lavandula angustifolia), pikkusamettikukkaöljy (Tagetes minuta), amyl cinnamal, hydroxycitronellal, *linalool, hajuste (parfum).
esiintyy luonnostaan eteerisissä öljyissä.
= luonnolliset raaka-aineet
= turvalliset synteettiset raaka-aineet


Jalkakylpy tuoksuu ihastuttavalta eikä kukaan voi varmasti väittää etteikö jalkojen upottaminen lämpimään (ja tuoksuvaan) kylpyyn rentouttaisi.


Myöskään tämä pieni hemmotteluhetki ei vie paljoa aikaa, mutta antaa sitäkin enemmän.Kuinka usein sinä hemmottelet itseäsi jalkakylvyillä?


*)pr-näyte

12 kommenttia:

 1. Liian harvoin hemmottelen, mutta hei ajattelin, kun katsoin instassa tuota kuvaa, että se on popcornia, mutta sisi Lushin jotain popparikosmea. :)

  Ihanaa sunnuntaita Mira <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelin, että näyttää ihan popcornilta kun oli hajonnut palasiksi :D

   Poista
 2. Yhdessä vaiheessa useinkin, mutta nyt se on jäänyt. Pitäisi varmaan ottaa uudelleen tavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekään en synnytyksen jälkeen ole jalkoja ehtinyt huoltamaan vaikka mielessä on ollutkin, pitää joku päivä miehen tyttöä vahtiessa hieman hemmotella jalkoja - ja kyllähän nuo kasvotkin hieman tarkempaa huolenpitoa välillä kaipaisi :D

   Poista
 3. Näyttääpä ihanalta! Mä en oo varmaan kertaakaan jalkakylpyä itselleni järkännyt, ehkäpä vielä joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti joskus hemmotella itseään jalkakylvyllä! :)

   Poista
 4. ostin ilove messuilta jopa puhallettavan "ammeen"jalkakylvyille(ehkä vuonna 2016)...mutta se on unohtunut kaappiin avaamattomana,eli näin usein hemmottelen koipia
  🙈

  VastaaPoista
 5. Kesäisin mökkisaunan jälkeiset jalkakylvyt laiturilla kirjan kera <3

  VastaaPoista
 6. Hassun näköistä noin murustuneena, popparia jaloille :D. Jalkakylvyt on kyllä ihanan rentouttavia.

  VastaaPoista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat