sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Summer Dream Primer

Olen taas viime aikoina muistanut varsin hyvin meikinpohjustajan käytön päivittäin, joten tälläkin saralla on taas saanut testailtua uusia kavereita. Tänään esittelyssä:


Dermosil Summer Dream Primer SPF20 (ovh 6,50€/20ml), jonka nimestään huolimatta otin nyt talvella käyttööni - kevätauringossahan sitä suojakerrointa varsinkin kasvoilla tarvitaan!


Tämän kevyen ja värittömän voiteen tarkoituksena on paitsi antaa suojaa auringolta niin myös toki lisätä meikin kestävyyttä antaen iholle kevyen mattapinnan.


Voide on ehkä aavistuksen sinertävään taittavaa, mutta ei tosiaan levitettäessä muuta mitenkään ihonsävyä. Tuntuu miellyttävältä iholla ja kevyen koostumuksensa vuoksi tosiaan meikin pystyy heti tämän levityksen jälkeen tekemään iholle.


Tuotetta voi toki myös käyttää vaikket meikkaisi, jos et satu esim. suojakertoimellista päivävoidetta omistamaan.


Meikki levittyi pohjustajan päälle hyvin (ei rullaamista tms. vaikeuksia) ja kesti mielestäni koko päivän kauniina. Kannattaa ehdottomasti pitää mielessä mikäli etsit suojakertoimellista pohjustajaa itsellesi.


Käytätkö sinä suojakerrointa kasvoillasi ympäri vuoden vai havahdutko asiaan vasta kesän kynnyksellä?

2 kommenttia:

  1. Näyttää kivan heleyttävältä primetiltä. :) Itse luotan talvisin että riittää meikkivoiteiden kertoimet jotka on omissa käyttämissäni usein 30-50. Mutta kesällä laitan kyllä aurinkosuojaa sitten lisäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi meikkivoiteissakin alkaa tosiaan hyvin suojakerrointa olla :)

      Poista

Kommentoi, kysy, utele... kaikki kommentit ovat tervetulleita :)

Santorini Sunrise

*)mainoslinkki Minulla oli ajatuksena hankkia Escadan uusi tuoksu Rodokselta muttei näitä osunut missään silmääni, ainoastaan lentokentän pu...

Luetuimmat